עזרה בבעייה משונה:

עזרה בבעייה משונה:

ביום ראשון, התקנתי POWER DVD 6(מדיסק מקורי, אל דאגה). מאז, אין ביכולתי לראות קבצים ב-WINDOWS MEDIA PLAYER. ניסיתי למחוק את הגרסה שהייתה לי( 10 ) ולהתקין את החדשה אך ללא הואיל. כל פעם שאני שם דיסק במחשב אני מקבל הודעה ש-WINDOWS MEDIA PLAYER נתקל בבעייה ולכן עליו לסגור עצמו.מכיוון שפיתרון זה לא עזר, התקנתי מחדש את גרסה 10. באפשרותי לשמוע דיסקים במחשב אך ורק דרך POWER DVD 6. בעייה נוספת שקשורה ב- WINDOWS MEDIA PLAYER היא שכאשר אני רוצה לראות קובץ באמצעות תוכנה זו שנשלח אליי במייל, אני מקבל הודעה שאינטרנט אקספלורר נתקל בבעייה ולכן הוא נאלץ לסגור עצמו. הוצאתי את הודעת התקלה והיא אומרת כדלקמן: APPVER:6.0.2900.2180 OFFSET:e8505100 MODVER:0.0.0.0 כאשר אני לוחץ על סגור, כל הדפדפנים הפתוחים נסגרים לי. יש לציין שהתופעה מרגיזה עד מאוד. אגב, השגיאה הזו מופיעה לי לא רק כאשר אני רוצה לראות כל קובץ דרך WINDOWS MEDIA PLAYER שנשלח לי למייל אלא למשל כשאני רוצה לקרוא כתבה באתר הספורט "ONE". אני נכנס לקוא כתבה ואז אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור עצמו... שאלתי בעקבות הופעת השגיאה הזו: האם יש "ניגוד עניינים" כאשר מותקנים במחשב בה בעת גם WINDOWS MEDIA PLAYER וגם POWER DVD 6? אודה לכם, באם תתנו לי פיתרון לבעייה משונה זו. בתודה מראש: יוסי.

benjy337

New member
טוב ../images/Emo26.gif

אני מציע לך לשאול בפורום סרטים וכתוביות, יכול מאוד להיות שהם מכירים את הבעיה הזו וגם את הפתרון

drsusu69

New member
כנס

אמרת מאז הכוונה ליום ראשון תגיד חבר למה לא לעשות שיחזור ליפני יום ראשון מממ????????? ליפני והיה ותחליט שכן אל תעשה שיחזור אם אתה לא יודע או מבין תמשמעות

למעלה