עזרה בבחירת מצלמה ייעודית

Nitr0s

New member
עזרה בבחירת מצלמה ייעודית

אוקיי, אז ככה. אני יודע שנפתחו המון נושאים בעניין, ובטח התקציב שלי הוא התקציב הממוצע פה, אך בכל זאת, אודה לכם אם תעזרו לי בבחירה. הדרישות - אני צלם מתחיל, מחפש מצלמה בטווח ה-2000 שקל, שתיהיה קומפקטית (לא דמוי SLR וכו'...), אך עדיין חשוב שתכלול אפשרויות ידניות במידה זו או אחרת על מנת להשאיר אופציות לעתיד. ההתלבטות היא בין המון מצלמות, אך אין טעם לציין את השמות, ניתן לכם להתחיל להציע, מה שאני כן יכול להגיד, לאחר קריאה והתבוננות בתמונות דווקא המצלמות שלא אהבתי הן כל ה-A למיניהן של קנון, מכמה סיבות (שאם תתעקשו מאוד, אפרט) תודה מראש.

שח_מט

New member
A75 או A80 של קנון.

איכות טובה, שליטה ידנית מספקת, אפשרות להרכיב מתאם לטלה לזום טוב יותר. חסרון יחיד - אין אפשרות לחיבור פלאש חיצוני. שח

Nitr0s

New member
דווקא מהן התאכזבתי ! מה לגבי -

Canon S50 או Minolta G500 או Sony P10 אם ניתן לקבל דעה על כל אחת מהמצלמות, יתרונות, חסרונות וכו'... (דגש על ה-S50)

שח_מט

New member
תגיד ממה בדיוק התאכזבת שנוכל

למצוא לך מועמדות שחזקות בפרמטרים החשובים לך (ושאיכזבו בקנון)... שח

Nitr0s

New member
האיכות תמונה בעיקר !

איכות תמונה ועיצוב... למרות שהעיצוב פחות משנה, האיכות תמונה פשוט לא מספקת אותי ולדעתי איכות תמונה של מצלמות אחרות וקצת צפונה עולות על של ה-A80

שח_מט

New member
תבדוק מבחנים של כל הנ"ל

כולל קנון... יש שם גם תמונות להשוואה וכו' [אגב איפה ראית תמונות לא טובות של A80? ברשת או אצל חבר?] אתרים עם ביקורות טובות: dpreview.com dcresource.com שח

Nitr0s

New member
ברשת, ובהדפסה (על הנייר)

גווני הצבעים לא מצאו חן בעיני, בעיקר שזה נוגע לתמונות של פנים, הצבע אחיד מידי ואין את הגוון המציאותי, בחלקים בתמונה שיש בהם תאורה קיצונית, המצלמה מפשלת ופרטים הולכים לאיבוד... (לדוגמא השתקפויות של דברים) וכו' וכו'... לכן חשבתי לכיוון ה-S50, אך נאמר לי שבקרוב תצא ה-S60 שתכיל שיפורים של ה-50, אך אין לי כ"כ הרבה זמן לחכות (בעיקר סבלנות) עד לבוא המצלמה לארץ...

למעלה