עזרה בבחירת אוזנית BLUETOOTH

עזרה בבחירת אוזנית BLUETOOTH

שבת שלום. אשמח להמצלתכם מניסיונתכם בסוגיית איזה אוזנית BLUETOOTH לקנות. הדילמה שלי היא בין 3 מוצרים: 1) MOTOROLA HS850 במחיר 275 ש"ח - שמעתי לגביה ביקורות מאד (מאד!) הפכפכות. אבל עיצוב מעולה. 2)JABRA BT330 - במחיר 330 ש"ח. 3) LOGITECH MOBILE FREEDOM במחיר 425 ש"ח. הסלולארי אליו מתחבר הוא SONY ERICSON K700I כמובן שחשוב שהאוזניה תהיה נוחה (אני ימני אם זה משנה מבחינת נוחות). וישמעו בה כמובן טוב גם ברכב וגם בהליכה. אם יש המלצות אחרות אז בשמחה, אבל המחיר של הLOGITECH הוא המחיר המקסימלי שנראה לי היגיוני להוציא. תודה לכל המסייעים.

מקפיץ

אני בטוח שיש כאן משתמשי אוזנית BLUETOOTH שיכולים להמליץ לי. אלא אם כן כל מה שעושים בפורום הזה זה לצחוק על שאלות תמימות של אחרים. (בזמן שמישהו היה יכול להחכים רבים לגבי טכנולוגית BlueTooth )

shahf

New member
המלצה שלי....תתרחק מהמוטורולה

הוא אולי קלה ונחמדה אבל היא נוראית היא לא נוחה (ממש מתנדנדת על האוזן) אני עם הP910I נתקלתי בהרבה בעיות איתה (לפעמים היא פשוט "נעלמת" למכשיר) והגומי הזה בחלק שבמגע עם האוזן מתפרק לא יודע אם זה יפריע לך אבל הLED שלה ממש חזק ובאוטו בלילה זה יכול אולי להפריע קצת לקבל כמה שניות "פלאש" כחול (לי זה דווקא לא הפריע) את כל השאר אני לא מכיר

למעלה