עזרה בבדינג

liav77

New member
עזרה בבדינג

אני מנסה להירשם לקורסים (מדעים מדוייקים) אבל לא מופיע לי הקורס אותו בחרתי כשבניתי טיוטה למערכת (אלגברה לינארית קבוצה 05, מופיע רק 01 עם כל האפשרוית תרגול) מה עושים? למה זה לא מופע? יכול להיות שיש בעיה?? בדקתי באתר אם הקורס סגור לתוכניות מסויימות והוא לא מופיע שם... מה אני אמורה לעשות? תודה

roigr

New member
את בטוחה שלא בדקת את הכל (יש אפשרות לדפדף) ?

בדקתי עכשיו, ואני רואה שיש קורס שנקרא אלגברה 1א. אם זה הקורס שאת מתכוונת אליו, אז נדמה לי שאפשר לקחת את קבוצה 5 (קבוצת תרגול) רק אם קבוצת השיעור שלך היא 4. כלומר - אם בקורס מסוים יש קבוצת שיעור, אחריה כמה קבוצות תרגול, אח"כ שוב קבו' שיעור, אח"כ תרגול, וכו', אז זה אומר שכל רצף של קבוצות תרגול שייך לקבוצת השיעור שקדמה לו.

liav77

New member
בדקתי הכל אבל הקבוצת שיעור לא מופיעה

אני צריכה אלגברה 1ב והאפשרויות שיש לי בבידניג הן רק קבוצת שיעור 01 עם תרגולים 02,03,04 אבל במערכת שעות יש גם אפשרות לקבוצת שיעור 05 עם תרגולים 06,07,08 יכול להיות שזה סגור לתוכנית מסויימת ולא רשום?

miyake4u

New member
גם אצלי זה לא מופיע

ואני שייך למסלול ביואינפו'

liav77

New member
אז מה עושים?

זה הקורס היחיד שמסתדר לי במערכת...

miyake4u

New member
איזה מסלול את?

אם האחרים לא מסתדרים לך במערכת אז ככל הנראה את דו חוגית וזה יוצר לך התנגשויות. לפי מה שהבנתי מהכנס שהייתי בו במקרה זה אין ברירה וצריך לדחות קורסים פחות חשובים והתואר יוארך מעבר לזמנו הנומינלי.

liav77

New member
דו חוגי

אם לא תהיה ברירה אני אדחה את קורסים... אבל אני לא מבינה איך במערכת שעות באתר הקבוצות שיעור ותרגיל מופיעות ובבידינג לא...

felixr

New member
בשנים הקודמות הייתה רק קבוצה אחת

באמת היה לי מוזר לשמוע שהשנה פתאום יש 2 - כנראה מדובר בטעות, או בקבוצה מיוחדת.

Petrucci24

New member
מה פתאום לדחות???

זה קורס חובה שלך, אין שום סיבה לדחות אותו! שתי אופציות: תרשם עם חפיפה על שעות של קורס אחר, ותגיע לקבוצת התרגול שמסתדרת לך או שתרשם בלי חפיפה, ובכל זאת תגיע לקבוצת התרגול שמסתדרת לך בכל אופן אם תגיע למצב שאתה לא רשום לקורס חובה, פשוט תגיע מתי שנוח ותסדר את ההרשמה ידנית מול אודליה מזכירת מדמ"ח בשבוע הראשון ללימודים. אף אחד לא בודק שמות ואתה תראה מהר מאוד שכל התואר ילך רק למתרגל הטוב מבין כולם אין דבר כזה לדחות קורסי חובה כאלו, זה יעכב לך את כל התואר בשנה, לא חבל?

vVkatieVv

New member
שאלה בקשר לבידינג

ראיתי שכתבת שאתה במסלול של הביואינפורמטיקה, אז אולי תדע לענות לי איזה מסגרת אני אמורה לבחור עבור הסמינר של השנה הראשונה...? יש שם ביואיפרמטיקה שנה א וקורס ייעודי.

miyake4u

New member
לפי מה שהיה רשום בידיעון זה ייעודי

אז זה מה שבחרתי. אני שמח שסופסוף אני רואה כאן מישהי מביואינפו' בתוך כל אנשי המזרח :)

למעלה