עזרה באקסל!

PPPEEE

New member
עזרה באקסל!

שלום יש לי מספר גיליונות באקסל שאני מוניין להעתיק אותם לוורד. איך אני לא מצליח.. כאשר אני מסמן את רוב העמוד (גיליון) ועושה ``העתק`` אני מקבל הודעה שגיאה שאני לא יכול להעתיד מב רב של עמודות!? איך זה הגיוני אם חברי לכיתה הצליחו להעתיק חוץ ממני? עזרה בבקשה האם זה קשור להראשות של הקובץ עצמו? הגנה או משהו.. עלי להגיש את העבודה עד מחר עזרה פליז! "אין להשתמש בפקודה זה על בחירות מרובות" האם מישהו יודע מה הבעיה או דרך אחרת להעתיק מהאקסל לוורד? תודה מראש!

מיכאל אבידן

Member
מנהל
אז ככה . . .../images/Emo43.gif

משום מה אתה מעדיף "להחזיק את הקלפים קרוב לחזה" ולא לשחרר את כל
המידע... המילה "רוב" הסגירה אותך (בתקווה שכדור הבדולח שלי לא אכזב אותי גם הפעם). כשאתה מנסה להעתיק טווחים - ואני רק יכול לנחש שמדובר לא בטווח רציף אחד אלא טווחים לא רציפים - עליך לדאוג שהטווחים הם בעלי אורך אחיד. למשל, לא צריכה להתעורר שום בעיה אם תנסה להעתיק 2 טווחים A1:A10 ו- D1:D10. אבל, אם תנסה להעתיק 2 טווחים A1:A10 ו- D1:D8 - הודעת השגיאה, שהצגת, אמורה להופיעה. במידה וכל מה שכתבתי לא מתקרב למצב אצלך - רצוי שתפרט מה ואיך, בדיוק
, אתה מבצע...

PPPEEE

New member
תגובה

אדוני.... איני מבין באקסל או בתחווים אני פשוט רוצה להעתיק את הגיליוניות ישנם כ-19 גיליונות. המורה שלנו הביאה לנו קובץ אקסל עם עמוד של קליטת נתונים ופשוט הזמרנו מידע עכשיו אלינו להעתיק את זה לקובץ הכולל את כל העבודה שהוא קובץ וורד. הטווח שאני רוצה להעתיד זה פחות או יותר סדר גדול של A4 להעלות לכאן את קובץ האקסל או משהו שיכול לעזור לי להסביר לך את הבעיה בצורה פשוטה יותר?

PPPEEE

New member
....

ולפי מה שהסברת אני מנסה להתקין לפי טווחים זהים באורך וברחוב של דף A4 בערך צורה של מלבן.. מבין?

PPPEEE

New member
מיכאל!, הצלחתי אך התגלתה בעיה חדש! תעזור לי

הצלחתי להעתיק את כל העמוד לוורד איך נוצרה בעיה נוספת זה לא מעתיק לפי איך שזה היה כתוב באקסל! לדגומא ה"עוגת הנתחים" זזה יותר מדי ימינה בעוד שרוב התוכן הוא באצמע כלומר הסדר הסתבך.! איך אני מגיע למצב שזה יראה בוורד אותו דבר כמו שזה נראה באקסל!? תודה מראש

Woman In White

New member
../images/Emo207.gif מספר שאלות באקסל

מקווה ש שירשרתי טוב
יש לי מספר שאלות באקסל מקווה שתוכלו לעזור לי
1. איך אני רושמת עמודים באקסל? (כאילו חייבת ליהיות איזה דרך זה לא סתם לירשום מספר וזהו :) 2. איך אני עושה ממוצע...כאילו בוחרת בסימן של הממוצע ומה אחר כך? תודה רבה לעוזרים :) לא ידעתי שקיים פורום כזה עכשיו יהיה מקום לשאול על כל הבעיות באופיס

בפורום הזה לא משרשרים ../images/Emo3.gif

והסיבה היא שמספר התוכנות הכלולות בחבילת האופיס מועט ממילא, ולכן אין טעם לפתוח פתיל המתייחס לכל תוכנה. לגבי השאלות - מספרי עמודים באקסל מוסיפים מתוך תפריט קובץ>הגדרת עמוד, לשונית כותרת עליונה ותחתונה. לחצי על הכפתור המתאים והוסיפי את מספר העמוד במקום הרצוי. לגבי הממוצע - השתמשי בנוסחה:
=AVERAGE(A1:A3)​
החליפי את הטווח שבסוגריים בטווח הרלבנטי

למעלה