עזרה אבל באמת דחוף

מיה314159

New member
עזרה אבל באמת דחוף

התקשרו עכשיו מהאונ' והציעו לי לבוא לראיונות לקראת משלחת לשנה לBROWN עכשיו אמרו לי שבגלל שאני עתודאית צריך אישור מהצבא לפני הראיון(יום רביעי) אם מישהו יוכל להגיד מה המספר החדש של תא צפון (הנבלות הפנו אותי ל144 ושם הפנו אותי לקצין העיר שסתם לא רוצה לענות) האם אתם חושבים שיש מצב שהמדור המעפן יאשר (אולי למישהו יש איזה חירטוט שהישמע יפה שאוכל להגיד להם כדי שלא יוכלו לסרב...נשמע פתטי אבל לכו תדעו ) ומה אתם אומרים שווה ללמוד שנה באוניברסיטה בחול אם לוקחים בחשבון את העובדה שמן הסתם זה קשה הרבה יותר ומתנתקים מחברים וכאלה... ואחרון האם למישהו יש מושג האם BROWN היא חלק מה ivy league ד"א מצטערת על הכותרת אבל באמת שזה חשוב לי..

מיה314159

New member
ד"א אתה כל כך אוהב לתת

לינקים לא יכולת לצרף לאדון חיסוס לינק להודעה המקורית .... ותודה...

StasikD

New member
../images/Emo6.gif לא מצאתי.

ולא היה לי זמן להשקיע בחיפוש.

מיה314159

New member
כושיליספדודה שלהם

הנה נימצא עוד חיסרון לרשימת המקטרגים של מסלול עתודה ציטוט:"אין בכלל על מה לדבר למה שנרשה לך דבר כזה..." וד"א סתם מחשבה שהיתה לי בראש מלפני הדחייה הסטודנטים שמה בגילנו או בגילאים של הסטודנטים פה?

UnaBomber

New member
בערך בגילנו

שם הולכים לקולג' אחרי התיכון פלוס מינוס.

מיה314159

New member
תאמת מה שהפתיע בשיחה

מלבד העובדה שלפקידה לקח 5 דקות + התייעצות עם קצינה להבין שBROWN זה לא בארץ זה החוצפה שיש לפקידה לומר שהסיבה שאסורלי להשתתף בתוכנית היא "מאיפה אני צריכה לדעת שאת בכלל תחזרי לארץ" יופי אל אותו משקל בסוף יבטלו לנו גם גיחות של שבוע לאירופה ... אולי יש לך מושג עם מי כן אפשר לדבר אל זה?

ianiri

New member
אל תתפלאי

מפתיע אותך שהפקידה לא יודעת מימינה ומשמאלה ? בכל אופן, אני לא יודע מי יכול לאשר לך כזה דבר. בטוח שהפקידה לא. לכן, כמו שלמדתי בגן העתודה : "אל תקבלי לא ממי שלא יכול להגיד לך כן". שלחי מכתב מנומק היטב לראש התא, ולמדור עתודה (אני לא בקיא בשמות המדורים). הסיכוי שיאשרו לך את זה קלוש, אבל אל תוותרי, זו לא הזדמנות שמקבלים הרבה פעמים בחיים. בכל אופן זהו לקח חשוב, מי שמתחייב מראש לתקופה ארוכה, ללא אפשרות הפרה חוסם במידה רבה הזדמנויות בחיים. קחו את זה בחשבון. בהצלחה !

טלד

New member
לקח חשוב שלמדתי פעם

אל תקבל "לא", ממישהו שאין לו סמכות להגיד "כן". מבחינת הפקידה הכי פשוט זה להגיד לא. אבל ברור שעל דעת עצמה היא לא יכולה לאשר כלום. פני במכתב מנומק לרמ"ד(ית?). קבלת תשובה שלילית?, פני במכתב מנומק למי שמעליה. בסוף מישהו יגיד כן. מה שכן את צריכה לתת להם איזה טיעון. משהו כמו שהרמה באונ' ההיא גבוהה מאד, וזו הזדמנות לקבל אשת מקצוע טובה יותר וכו'.

דרור4

New member
זה אכן המספר הזה

04-8695768 04-8695836 אפשר לעדכן ב"טלפון טלפון תרדוף" ומעתה להפנות לטאגליין

UnaBomber

New member
איך מתאים!!!!

תאמיני לי, הייתי קופץ על זה אפילו אם לא היה IVY LEAGUE. זה הזדמנות חד פעמית. חוויה מדהימה. עצה שלי, תעשי הכל כדי לצאת לחילופי הסטודנטים, כי אם לא, בשלב מסויים תצטערי על זה. איזה שוווווווההה!!!! אם את רוצה להתחלף רק תגידי. וBTW, איך הציעו לך את זה? היה צריך להגיד להם, או שסתם אמרו עלית בגורל, בא לך לנסוע ללמוד שנה בחו"ל? איפה את לומדת?

חייסוס

New member
סטס, לנקק

היה מישהו שכתב שהוא היה בחילופי סטודנטים ושמדור עתודה אישרו לו. אתה יכול למצוא את הלינק?

חייסוס

New member
מאמרים, שאלות נפוצות, מילון הפורום

יש כל כך הרבה מקומות לבדוק בהם, בעוד שאתה זוכר תמיד. חוצמזה החיפוש לא עובד בדפדפן הזה, ככה שאני בד"כ מוותר מראש. ובכלל, סמסטר באיטליה? ספיץ היה צריך להיות ממש חולה נפש בשביל זה.

מיה314159

New member
ההצעה הגיעה בשיחת טלפון

היון ב1100 ממזכירות החוג ופגישה נקבע ליום רביעי עם ראש החוג

למעלה