עזיבת עבודה

מצב
הנושא נעול.

tlevi4

New member
עזיבת עבודה

עזיבת עבודה
אני עובדת 8 חודשים מטפלת במעון, וכרגע מצאתי עבודה יותר טובה. ואני רוצה לעזוב את עבודתי במעון. כמה זמן אני צריכה להודיע מראש על עזיבתי לפני שאני עוזבת? תודה מראש

N o N a m e11

New member
נראה לי ששבועיים

עזיבת עבודה
אני עובדת 8 חודשים מטפלת במעון, וכרגע מצאתי עבודה יותר טובה. ואני רוצה לעזוב את עבודתי במעון. כמה זמן אני צריכה להודיע מראש על עזיבתי לפני שאני עוזבת? תודה מראש
נראה לי ששבועיים
כיוון שאת לא עובדת שם שנה או יותר שמחייב אותך במתן הודעה של חודש. אך איני בטוחה, אני מאמינה שתקבלי תשובה מקצועית יותר. בהצלחה!

שיר ורד

New member
תשובה

עזיבת עבודה
תשובה
אם את עובדת בשכר - 8 ימים. עובדת במשכורת - 11 יום. מדובר על ימים קלנדריים ולא ימי עבודה.

tlevi4

New member
אם הבנתי

תשובה
אם את עובדת בשכר - 8 ימים. עובדת במשכורת - 11 יום. מדובר על ימים קלנדריים ולא ימי עבודה.
אם הבנתי
אני עובדת 3 ימים בשבוע ומקבלת לפי שעות. אני צריכה לעבוד 8 ימים או אני סופרת את הימים גם אלו שאני לא עובדת?

tlevi4

New member
.

עזיבת עבודה
.

מצב
הנושא נעול.
למעלה