עזבו אתכם מי הכשיל ומי לא

עזבו אתכם מי הכשיל ומי לא

כי בת'כלס ההפקה קובעת. המשימה הזאת גילתה לנו בסך הכל את הפרצוף של אינה-נעל,נקמנית וקטנונית. ו-גם הוכיחה לנו שיוסי הוא ה-מ-א-ס-ט-ר של המשחק.

jaycom

New member
מסכים לגמרי

גם אם אני הייתי שם.. הייתי אומר משהו כמו "נראה לי שיש משהו מוזר פה" ולכן היה ברור שזה נועד לכישלון.. ויוסי יצא מלך.. זה למה הוא ינצח את המשחק.. ואינה הכי מעבולה שיש.. אין דברים כאלה..

jaycom

New member
יוסי אמר שהוא חושד במשהו

ושהוא יגיד רק ביום ראשון.. וזה שונה לגמרי ממה שלמשל לאון אמר.. "אויי הם קיבלו משימה.. חבל שאני לא קיבלתי :/" ואז התחיל לשיר להם "יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע" חח נו מה הוא משחק בקקה?

אז לפי ההפקה הצלחה בתי המשימות היתה הסודיות

ולא הצלחה בסיפור הקרמבואים, דומינו, שיר ערש וכו'. יש יותר מידי דרישות מצד ההפקה: תעשו אלף בית גימל, אל תשלחו רמזים ושאף אחד לא יחשוד בכם. לא ברור איך אפשר לנצח משימה כזו וההפקה אמנם הרוויחה אחלה צילומים אבל לא יקשקשו על "התחשבות מחר בתקציב" היו צריכים להגיד: ככל שתקרעו אחד את השני, תריבו, תהיו גועליים אחד לשני ככה תקבלו יותר תקציב.

אסתי31

New member
יוסי חשד אבל לא חפר

אינה וליאון חפרו וניסו לצאת חכמים שהבינו מה קורה . יוסי היה חכם , הבין שמשהו קורה ושתק. היחיד שלא קלט כלום זה איתי. אבל גם יצא טוב כי הוא תמך בעינב ושיםרה בלי לשאול שאלות.

clearer

New member
חייבים להודות שגם יוסי אמר שיש משימה

ביום חמישי בצהריים אמר "המשימה כבר מתרחשת" נדמה לי שלאון שאל אותו: "מתי כבר תהיה משימה"? ויוסי ענה: "המשימה כבר התחילה, אולי מתסיימת עוד מעט" (עם חיוך).

אסתי31

New member
נכון

"המשימה כבר נגמרת" חחחחח מה שאומר שכולם , מלבד איתי, נפלו.

a10a

New member
מסכימה בהחלט!! אינה דפוקה ברמות

אבל גם ליאון הוא זה שהכשיל אתשתי המשימות!!

daphne86

New member
יוסי ואיתי יצאו מלכים!

וואי איזה צחוקים הטונים של אינה כל כך גבוהים שכל פעם שהיא מתחילה להתווכח עם עינב הכלב שלי חושב שהוא שומע נביחות חחחחחחחחחחחחחחח

דורוN

New member
יוסי יותר מרמז שהוא יודע שיש משימה

ובגלל זה הוא שותק. זו גם פסילה! ולא פסילה של יוסי, אלא של עינב ושפרה שלא היו חכמות מדי והקצינו את המשימה.

למעלה