עושה
על סקירה מוקדמת מוצלחת!

עושה ../images/Emo127.gif על סקירה מוקדמת מוצלחת!

חזרתי אתמול מהסקירה והכל בסדר! עכשיו נשאר לקבוע תור למי שפיר. היה מאד מרגש לראות את העובר זז ובועט בבטן.

תודה רבה לך ../images/Emo140.gif

ותודה על תשומת הלב! לפחות מישהי אחת מתיחסת להודעה שלי..

שמחה בשבילך...יש אנשים עובדים../images/Emo3.gif

שלא יכולים להגיב באון ליין
שמחה בשבילך!!!!
מחר תורי, מקווה שהכל יהיה בסדר

מצפה ל

New member
איזה כיף

אני מצפה בקוצר רוח כבר לסקירה מוקדמת. איזה כיף ומרגש לראות את העובר משתולל בבטן...

תודה גם לך ובהצלחה רבה בסקירה!

אכן, זה מאד מרגש לראות את העובר בועט ומנפנף בידיים.

חמודבה

New member
יופי, שימשיך ככה..../images/Emo13.gif

ומה יש לך בבטן? או שאת לא מספרת...

תודה! זהו הריון רביעי ויש לי בן!

אגב, בבית יש לי 2 בנות ובן שמאד שמחים לאיזון שייוצר..

zina11

New member
איזה כיף לכם../images/Emo140.gifשרק ימשיך כך

לי יש מחר סקירה מוקדמת - את יכולה לנדב קצת פרטים..אני נורא סקרנית ולחוצה ושואבת כל אינפורמציה אפשרית...אגב- מה יש לכם?

בהצלחה מחר בסקירה! אני עשיתי

את הסקירה באופן פרטי. הסקירה ארכה כחצי שעה, אך אצטרך לחזור עליה בשנית עוד שבועיים (שכן העובר סירב להסתובב). לפחות אראה את החמוד שלי שוב.. יש לנו בן! בתחילה הרופא עשה אולטראסאונד בטני (בתלת מימד וגם רגיל) ואח"כ עבר לאולטראסאונד וגינלי (שכלל לא כאב). הסקירה לא כואבת ומאד כייפית ומרגשת. ממש רואים את העובר, גופו וראשו, רואים את תנועותיו וכל חלק מגופו. העובר ניפנף בידו, מצץ אצבע ובעט בבטני בכל כוחו.. המון בהצלחה לך ותעדכני מחר איך עברה הסקירה!

בהצלחה מחר בסקירה! אני עשיתי

את הסקירה באופן פרטי. הסקירה ארכה כחצי שעה, אך אצטרך לחזור עליה בשנית עוד שבועיים (שכן העובר סירב להסתובב). לפחות אראה את החמוד שלי שוב.. יש לנו בן! בתחילה הרופא עשה אולטראסאונד בטני (בתלת מימד וגם רגיל) ואח"כ עבר לאולטראסאונד וגינלי (שכלל לא כאב). הסקירה לא כואבת ומאד כייפית ומרגשת. ממש רואים את העובר, גופו וראשו, רואים את תנועותיו וכל חלק מגופו. העובר ניפנף בידו, מצץ אצבע ובעט בבטני בכל כוחו.. המון בהצלחה לך ותעדכני מחר איך עברה הסקירה!

למעלה