עוצו עצה - איפה לעזאזל עושים את זה???

זה לא מושב..

זה כפר..
וכן.. זה מאוד נחמד שם..ולא יקר

ס'חתק ../images/Emo4.gif

באסה אמתית... אצלי "פה פתוח" זה רפלקס מותנה... נ.ב מזל שתוספת הפרוטאינים תפצה על עוגמת הנפש

דבר ראשון....../images/Emo11.gif

על "פילאטיס" שמעתה? רשום אותה ל12 שיעורים,גמישותה תחזור ....הרכב יחזור למצבו הקודם ובעיותך יפתרו דבר שני...
הבית שלך,הבית שלה...תמיד תוכל לתרץ זאת היטב(ויש כאן חברת פורום שתשמח להסביר לך איך עושים זאת נכון). בהצלחה,החורשות,יערות,דיונות,שמורות טבע,חופים...מלאים "בבני זוג" שחסכו ועדיין לא נתפסו

come on1

New member
../images/Emo22.gif

כדאי מהר שתתחיל להיות יצירתי..(יצרי אני מבינה שאתה כבר). ברגע שאתה נכנס לעולם הזה, אתה חייב יצירתיות ולהיות מוכן לכל דבר... לגבי הגמישות- יאללה שתתחיל ללכת לחדר כושר.. צימרים- תופסים אותך בדרך אפר, תמיד אתה יכול להגיד שאתה בדיוק בודק אפשרויות להרחיב את הכביש ליד. אהה והגברת באה כדי להחזיק לך את הכלי מדידה. יקר?!ממממ פה כבר יש בעיה... מי אמר שלבגוד לא עולה ביוקר?!(תרתי משמע) בעבודה-דווקא מדליק לאללה להפוך את המשרד לקן אוהבים מדליק. אין לך מושג מה אפשר לעשות על השולחן(שלא נדבר על הכסא...) מקווה שעזרתי.. תשמע לי-תתחיל להיות יותר קליל, אחרת אתה בבעיה רצינית... בהצלחה עם המתוקה!

גלפאגוס

New member
גם לי אין מושג

את יכולה בבקשה להסביר? אני בטח משמש כאן פה לעוד רבבות חנונים שלא מבינים שהשולחן הרחב במשרד לא תוכנן מטעמי ארגונומיה ולא בטיח. אז תרימי את המקל (תרתי משמע) ותסבירי את זה גם עבור רבבות כוסיות שמסתובבות ועושות עיניים ביאוש לחנונים מהסעיף הקודם.

come on1

New member
אתה והיא במשרד

לבד... כולם הלכו... קריר.. היא מסתכלת עליך.. מתקרבת היא לבושה בשמלה אדומה צמודה קצרה, נעלי עקב, ... אתה יושב ליד השולחן... מתקרבת.. מסובבת את הכסא לכיוונה.. מפסקת את רגליך, אתה רוצה לקום אבל היא.. אופס סליחה... צריכה לרוץ... ביי

גלפאגוס

New member
נווווווווווווווווווו קאמון......

כמה זמן אפשר לחכות בפוזה הזו??? ראבק קצת התחשבות, כבר ערב, מה אני עושה איתה עכשיו? לא כ"כ נוח לעבור ככה על אימיילים ולעשות טלפונים.

come on1

New member
דווקא

הפוזה הזו הולמת אותך. תנוח.. חוץ מזה תחשוב חיובי... נכון שקשה לעבור ככה על אימיילים ולעשות טלפונים, אבל היי, יש גם עוד משהו קשה, שהרבה גברים צריכים לקחת בשבילו איזה כדור.. (ולא, אני לא מתכוונת לאספרין
)

גלפאגוס

New member
לרוע מזלי

האימיילים והטלפונים שלי הם לא מהסוג ה"מקשיח" אני סובל מקיפוח, לא מקבל אף הודעה סטייל "מאמי מאמי מאמי" שהיו כאן בבוקר

בוא אלי הביתה....../images/Emo6.gif

אני מוכן או להשאר בסלון, או לצאת לשעה שעתיים או להצטרף...חחחחחחח

למעלה