עונות 4,5,6 - שאלה...

paper pieces

New member
עונות 4,5,6 - שאלה...

היי מה נשמע?
קוראים לי דנה, וראיתי את העונות 1,2,3 כשהן שודרו בערוץ 3..... משום מה הפסקתי לראות אחרי העונה השלישית ועכשיו, אחרי שראיתי את העונה השביעית בהולמרק אני מבינה כמה פיספסתי וקולטת שזה היה ממש טיפשי מצידי להפסיק לראות, כי זו אחת הסדרות...! אז אחרי החפירה
, אחרי בירור הבנתי שיקר מידיי לקנות את שלושת העונות שלא ראיתי ויקח לזה שנים לרדת מהאינטרנט.... אז רציתי לשאול האם ניתן לשכור בבלוקבסטר את העונות? כמה עולה השכרה? (כמו מחיר השכרה רגיל של סרט?) וכמה פרקים יש בכל דיסק? אני מנסה לראות מה הכי משתלם.... תודה רבה

Keren 104

New member
תשובה

אפשר לשכור בבלוקבסטר את העונות. אני לא ממש בטוחה כמה זה עולה.. את יכולה להתקשר ולשאול.. אני לא בטוחה כמה פרקים יש בדיסק (נראה לי 6.. אבל לא בטוח) הנה קישור לאתר של בלוקבסטר ויש שם פירוט על כל העונות וכתוב של גם לגבי הכתוביות http://www.bbm.co.il/site/SearchResults.asp?searchType=&run_search=1&cfformat=-1&heb_item_name=בנות%20גילמור#resultsanc ד"א בערוץ הולמרק מ/שודרת עכשיו העונה הרביעית וכשכשהיא תיגמר הם ישדרו מייד אחרי את העונה וחמישים ושישית..

Keren 104

New member
כמה טעויות עשיתי בהודעה אחת ../images/Emo12.gif

תיקון: מ\שושרת= משודרת וכשכשהיא= וכשהיא חמישים= חמישית

ד"א - חזרתי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כן. אז כמיטב המסורת אני שוב חוזרת...
לצערי לא ראיתי את העונה השביעית
[יותר נכון ראיתי בערך את חמשת הפרקים הראשונים וזהו], אז אני פותחת עם עין אחת עצומה כל הודעה פה... אבל בכל מקרה - אני פה. שלום לכולם. מי שלא מכיר - מור.

paper pieces

New member
היי ../images/Emo9.gif

תודה רבה על התשובות!
התחלתי לראות את העונה הרביעית בערוץ הולמרק, אבל פרק ליום לא מספיק לי
יש לי קצת זמן פנוי עד הפסיכומטרי אז חשבתי שיכול להיות נחמד לעשות מרתון של שלושת העונות..... נראה לי שאני אלך היום לבלוקבסטר ואתחיל לאט לאט... בכל מקרה, תודה..!

למעלה