עונה ראשונה של המורדים

roniun

New member
עונה ראשונה של המורדים

שלום לכם שמי רון אלוני לצערי החמצתי את העונה הראשונה של המורדים האם אפשרי לראות את העונה השניה בלי לראות את העונה הראשונה? נאחזירו תשובה דחופה!!!!!!!!!!! האי-מייל שלי הוא:[email protected]

נ"ש כנסו דחוףףףףףףףף

תרגמו לי את המשפט הזה לספרדית תקינה בבקשה!!! אני מצטערת לא הייתי פה , שמי לימור

AM16

New member
תשובות

אם כבר אז aca למרות שאני נתקלתי בכתב עד עכשיו רק ב-aqui אבל שיהיה, אני לא בקי בזה

תשובות בשבילך

את לא יכולה לשים Q בלי U אחרי זה ו- ACA כותבים ככה כי אחרת זה שגיאת כתיב. אבל aqui את לא יכולה לכתוב aci כי C לפני I זה צליל סי ולא קי. בקשר ל- llamo. כשאת מדברת על עצמך את כותבת עם O בסוף = llamo וכשאת מדברת על גוף נסתר את כותבת עם A שווה llama. ואם זה גוף נוכח אז את מוסיפה as שזה llamas. להסבר יותר טוב תפני לפורום ספרדית ותרבות לטינית.

AM16

New member
תראה...

בעקרון אתה יכול לראות גם מאמצע העונה השנייה, תוך שני פרקים אתה תבין הכל אבל חלק מהדברים לא יהיו ברורים לך אבל חפיף, תראה, זה לא יפריע לך כמעט

roniun

New member
עלילה של העונה הראשונה

שלום שמי רון אלוני האם מישהו יכול להסביר לי את כל העלילה של העונה הראשונה של המורדים בגלל שהחמצתי אותה וכדי שאני אוכל להבין את העלילה ולראות את העונה השניה של המורדים נא החזירו תשובה דחופה!!!!!!!!!!!

roniun

New member
עלילה של העונה הראשונה של המורדים

שלום לכם שמי רון אלוני לכל המעריצים השרופים של המורדים האם אתם יכולים להסביר את העלילה של העונה הראשונה של המורדים כי החמצתי אותה ואני רוצה לראות את העונה השניה נא החזירו תשובה במהרה!!!!!!!!!!!!!!!! האי-מייל שלי הוא:[email protected]

../images/Emo60.gif טוב שנזכרת מותק../images/Emo122.gif

העונה ראשונה היא ענקית
אי אפשר להסביר אותה על רגל אחת, גם ככה עוד חודשיים אפילו פחות נגמרת הסדרה, למרות שאפשר להבין אותה די טוב גם בלי העונה הראשונה....... מריצה בכאסח עם פאבלן, הוא איתה, הם מאוהבים, פבלו הוא הפלצן וילד של אבא שמסתכן רק בשביל מריצה, מנואל הוא הרגשן והבוגר, מיה היא הפרחה, מריצה משוגעת..... וכל זה.........

למעלה