עומדת להשתגע

שחר רו1

New member
עומדת להשתגע

שלום לכולן,
כתבתי כאן לפני מספר ימים ושאלתי האם לדעתכן זה תקין שהביוץ מאחר להגיע לאחר חודש של נטילת הורמונים וצילה כתבה שכן. בכל זאת כותבת כי אני מרגישה שהמצב לא מתקדם.
בחודש שעבר עברתי ivf ראשון, היתה שאיבה והחזרה שלא הצליחה. יש מוקפאים אחד של יום 6!! וארבעה של יום 3. החודש הרופא החליט שההחזרה תתבצע על בסיס טבעי. אחלה. קיבלתי מחזור ב- 16/1. אני מקבלת כל 32 ימים בערך ולכן הביוץ מתקיים בערך ביום ה-16. עושה בדיקות מעקב בכל יומיים. הזקיק, שמסתבר שהגודל שלו הוא בעיני המתבונן כי זה משתנה בין הבודקות והמכונים השונים, אבל נע בין 17-19 בימים האחרונים וה e2 לפני יומיים היה 418, היום הוא 355. ה lh 0.84 והפרוגסטרון 0.318. הרופא אמור לחזור אלי, אבל לפני יומיים אמר שההורמונים עולים, לאט אבל עולים ושכדאי לחכות ולא לקחת הורמונים, כי הכי טוב טבעי. הרירית 7. אני עומדת להשתגע וכבר שוקלת לבקש ממנו שנוותר על החודש. הוא לא מודאג ורוצה להמתין.
מה אתן אומרות?

למה לוותר ?

קחי בחשבון שחודש של הורמונים יכול לשבש את החודש שיבוא לאחריו. רוצה לומר יכול להיות מצב שבו הרגל של 32 יום כבר לא תופס. יכול להיות שסיימת את החודש בערכים של דיכוי מה שאומר שאת כאילו במינוס מבחינת התהליך....ערך האסטרדיול יכול עוד קצת לעלות אבל הוא די תואם בשלות של זקיק אחד. לגבי שאר ההורמונים אני לא בקיאה כי זה נראה לי בספירה שונה. סבלנות צדיקה סבב מוקפאים הוא מייגע.

שחר רו1

New member
צילה את כזאת מותק

נראה לי שקשה לי להמתין. אני בת 43 והזמן לא לטובתי. החלטתי להחזיר את המוקפאים ולא לבצע עוד שאיבה.
מאוד מעריכה את דעתך ומאוד עודדת אותי. מבינה שאין מנוס אלא לתת לזמן לעשות את שלו.
תודה יקירה.

אני באמת מותק ��

וצנועה.....�� אין מה לעשות אלא לתת לגוף לעבוד. שיהיה בהצלחה!!

צילה בהחלט מותק ומעל זה...

צילה היא פשוט אמא שמחכה להתגשם ואדם די מדהים.
אי שם בתוך מחסן הנשמות של השם, או איך שהתינוקות לעתיד מסודרים, בתינוקיית המתוקים, מחכה איזו גוזל.ית שמציצה מלמעלה על צילה ואישתה ושואלת "נו, מתי כבר, מתי אני אגיע לאמא ואמא שלי?" וזה יקרה, וכמו שמגיע לצילה זה יהיה מדהים.

ללא מילים נשארתי
תודה סוסבלון את אחות

מוכר

היי,
גם אצלי באחד המעקבים באולטרסאונד יחסית מוקדם נראה זקיק בגודל 18 אבל האסטרודיול היה נמוך. לקח לו יותר משבוע לעלות (ובדרך לשם לפעמים הוא ירד ולפעמים עלה) ובזמן הזה הזקיק התכווץ וגדל שוב (אולי זה היה אפילו אחד אחר..אין לדעת). אבל (!) בסופו של דבר, האסטרדיול עלה ונצפה זקיק בגודל טוב.
מכירה את ההרגשה המייאשת, אבל עם עוד קצת סבלנות אני בטוחה שגם אצלך שבסופו של דבר האסטרדיול יעלה. אל תוותרי

שחר רו1

New member
זה בדיוק מה שקורה אצלי

האסטרודיול עולה ואז יורד והרופא חושב שהנה הביוץ מגיע, אבל הוא לא. הזקיק גם כן גדל ומתכווץ. היום כשבאתי לעשות בדיקת דם, האחות אמרה שהוריד שלי אנוס. מתחשק לי כבר לבקש מהרופא שייתן הורמונים ויגאל אותי מיסורי.
תודה רבה, מקווה שיסתדר בקרוב

שחר רו1

New member
מעדכנת

הבוקר הייתי אצל הרופא המקסים שלי, רצה לעשות לי בעצמו אולטרסאונד כי אמרתי לו שהוורידים שלי לא עומדים במעקבים כל יומיים. אני ביום ה-26 למחזור. אתמול האסטרדיול צנח והזקיק נשאר 17 והרירית 5.5.
היום באולטרסאונד שביצע, הרירית דקה והזקיק עדיין 17. הרופא הציע שאבחר בעצמי האם לוותר על החודש או להתחיל לקחת כדורים לעיבוי הרירית ובהמשך לפרוגרסטרון. האמת הרגשתי הקלה ושמחתי שאני לא צריכה בימים הקרובים לבצע שוב בדיקת דם ושוב אולטרסאונד. לוותר על החודש לא היה לי כדאי בגלל שבגיל שלי כל חודש חשוב. אז מקווה שיצליח והמוקפא החמוד שלי של יום 5 ישתשרש בהצלחה.
תודה לכן.

למעלה