"עולם מוזר" (אנתרולופוגיה של פולחן-ילדים)...

"עולם מוזר" (אנתרולופוגיה של פולחן-ילדים)...

קשה להאמין שאנשים רציניים משתתפים בזה - כנראה שיש איזה ערוץ במוח-האדם ....משהו בתחום שבין "בדיחות זוועה " לבין :סאדיזם" ש"פנוי" לעניינים כאלה . או אולי מדובר ב"מחלת נפש קבוצתית אצל העוסקים בענינים הללו"? אני מצאתי אזכור בספר ישן..... בתוך "מחזה" דווקא.... אבל אני בטוחה שאפשר למצוא על זה המון חומר אקדמי - בייחוד אצל מי שמתייר לו בכל העולם (("משרד התיירות"?)).((משרד החוץ)) ((משרד הדתות)).... אם יש מישהו שמתמחה בתחום הזה ויכול לשתף אותנו בביבליוגרפיה ובשמות מומחים שפירסמו משהו... (( יש בעיה עם הפרסום כי בטח מדובר בדברים שמוגדרים "פליליים" )). אז הנה סוף סוף קצה חוט (נורא) בפרשת-ילדי תימן...

RoyceGracie

New member
למה יש לי הרגשה שרק אתה מבין את ההודעה שכתבת

קצת הקשר יהיה נחמד

א. כדוריתבור עדיין ממין נקבה.
ב. זה שאתה לא מבין, לא אומר שכולנו לא מבינים.

כדוריתבור, חשבת פעם ללכת לספרית מדעי החברה בהר-הצופים ולבדוק אם עסקו בנושא בצורה אקדמית? אני חושב שלא מעט מאמרים עסקו בנושא.
(ואם אני טועה אז זו בושה לעם היהודי החי בציון).
אם את מחפשת סיבות רציונליות, בגללן עשו זאת, אזי יאקירמא יכול במידה מסוימת לספק תשובה להגיון שעומד מאחורי הזוועות. ייתכן כי לפרופסור וייס הפתרונים.

"פרשת ילדי תימן" - היעלמות ......

פרשת היעלמות הילדים בשואה - היעלמות. מה קרה לילדים? איך נעלמו מבלי להשאיר עקבות? מה קרה בארגנטינה בסוף שנות השבעים תחילת השמונים.... והנה קצה חוט אחד ויחיד....... ההיעלמות בבת-ים של הילדה נאוה אלימלך הי"ד . ברגע שהבנו שלשם המדויק אין חשיבות וזה יכול להיות גם כתיב חסר של " אלי מולך " - והגוגל מצאנו "מולך" שהעביר אותנו גם ל"אצטקים במכסיקו" ולשלל תרבויות בעולם שנמצאו שם שרידים כאלה - גם תרבות המאיה בפרו ..... וגם אצלנו ב"אשקלון" נמצאו עדויות ארכיאולוגיות לתופעה.... ובכן - כעת קצת יותר מובן הענין הזה של "ויטמין קיי" ליילודיים..... והענין עבר את בית המשפט המחוזי בתל-אביב - וגם את בית המשפט העליון - וגם את הפרקליטות האזרחית בתל-אביב.... והגורמים לא שיתפו פעולה לפענח כלומר - קונספירציה רמת דרג הן במערכת הבריאות והן במערכת המשפטית. דרך אגב - לגבי מחלת האלצהיימר קיימת קונספירציה דומה.

למעלה