אם אתה רוצה, אקשר בינך לבין הגופים המתאימים, והם יספקו לך את החומרים ליצירת המדבקות, ואם יהיה לך זמן, יהיה אפשר לחלק מדבקות אלו (כל החומרים על הספקים) בכנס הפאלם לחברי הקהילה שלנו
לא הייתי בכנס ולכן לא ראיתי את המדבקות. אני מתכוון להוריד את המדבקה מהאתר על מנת להדפיסה ולהשתמש בה. האם יש צורך בנייר הדבקה מיוחד לכך? יש ברשותי מדבקות שקופות מט למדפסת דיו, האם מדבקה זו תתאים? האם יש בעיה להסיר את המדבקה בעתיד? אודה לך על תשובה בנושא.
יש להורד את הקובץ מאתר המפתח בקובץ יש קבץ של אקרובט רידר יש לפתוח אותו עם פוטושופ ולגזור מתוכו את החלק הרלונטי לאחר מכן צריך להדפיס אותו בגודל של אחד לאחד על שקף נדבק שקוף ולא מט יש בעיה שההדפסה נמחקת במספר מדפסות לפתרון הבעיה נין להדביק על המדבקה עוד שקף שקוף בקיצור הרבה עבודה
מחקתי שרשור שלם שנגע למספרים סידוריים של תוכנות פאלם האם אני באמת צריך להזכיר לכם שלא עושים זאת בפורום? אם אתם לא יכולים להתאפק, אנא שלחו אחד לשני אימייל בתודה מראש, אדם
הדבקתי, הפעלתי ועובד מצויין. מהו החלק הימני עליון במדבקה שכאשר לוחצים עליו נותן הודעה The clipping menu is empty, איך עורכים אותו ? ומה זה UN בחלק השמאלי העליון ?