עוד שדה תעופה בינ"ל בישראל? עוד שדה תעופה בינ"ל בישראל? האם קרית גת תהיה החברה של לוד?
א אביב ש New member 19/8/03 #1 עוד שדה תעופה בינ"ל בישראל? עוד שדה תעופה בינ"ל בישראל? האם קרית גת תהיה החברה של לוד?
O omer landau New member 19/8/03 #2 האם יהיה פעיל או רק מסלול חלופי ?? נכתב ע"י אביב ש: עוד שדה תעופה בינ"ל בישראל? האם קרית גת תהיה החברה של לוד? לחץ כדי להרחיב... האם יהיה פעיל או רק מסלול חלופי ??
האם יהיה פעיל או רק מסלול חלופי ?? נכתב ע"י אביב ש: עוד שדה תעופה בינ"ל בישראל? האם קרית גת תהיה החברה של לוד? לחץ כדי להרחיב... האם יהיה פעיל או רק מסלול חלופי ??
א אביב ש New member 19/8/03 #3 אני חושב שמדובר בנמ"ת קבוע נכתב ע"י omer landau: האם יהיה פעיל או רק מסלול חלופי ?? לחץ כדי להרחיב... אני חושב שמדובר בנמ"ת קבוע שיפעל במקביל לבן גוריון. אחרי הכל מדובר על עוד 10 שנים.. הרבה זמן.. אני יודע שכבר שנים מדברים על נבטים כנמ"ת בינ"ל שני.
אני חושב שמדובר בנמ"ת קבוע נכתב ע"י omer landau: האם יהיה פעיל או רק מסלול חלופי ?? לחץ כדי להרחיב... אני חושב שמדובר בנמ"ת קבוע שיפעל במקביל לבן גוריון. אחרי הכל מדובר על עוד 10 שנים.. הרבה זמן.. אני יודע שכבר שנים מדברים על נבטים כנמ"ת בינ"ל שני.
C curi New member 19/8/03 #4 ומה עם נמל התעופה הבינלאומי בחיפה? נכתב ע"י אביב ש: אני חושב שמדובר בנמ"ת קבוע שיפעל במקביל לבן גוריון. אחרי הכל מדובר על עוד 10 שנים.. הרבה זמן.. אני יודע שכבר שנים מדברים על נבטים כנמ"ת בינ"ל שני. לחץ כדי להרחיב... ומה עם נמל התעופה הבינלאומי בחיפה?
ומה עם נמל התעופה הבינלאומי בחיפה? נכתב ע"י אביב ש: אני חושב שמדובר בנמ"ת קבוע שיפעל במקביל לבן גוריון. אחרי הכל מדובר על עוד 10 שנים.. הרבה זמן.. אני יודע שכבר שנים מדברים על נבטים כנמ"ת בינ"ל שני. לחץ כדי להרחיב... ומה עם נמל התעופה הבינלאומי בחיפה?