עוד שבוע לסכם! D:

N o R i K o

New member
עוד שבוע לסכם! D:

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
ותמונה לסיום~

מסכם

משהו כיפי: ים דברים משהו מעצבן: ים עבודות לחופש וכאב גרון זוועתי משהו מצחיק: להתבדח עם חברים שלי על HG וכמה בדיחות פנימיות שהמצאנו משהו טעים: פתיתים משהו חדש: הצטרפתי לפורום הזה סרט טוב: "האקדח מת מצחוק" שיר טוב: my immortal ספר טוב: המעניק סדרה טובה: דוקטור הו היום הכי הכי: יום שלישי בילוי השבוע: חוג ציור ציטוט השבוע: (ספויילר לCF): "קברניטי המשחק קלטו שקטניס גילתה את התכניקה שלהם, אבל הם לא חשבו על השיטה הגאונית להביס אותה: לעבור לשעון קיץ!" האדם שעשה לי את השבוע: חברים איך עבר עלי השבוע: סבבה, ואיתכם? תכניות לשבוע הבא: הרבה מאוד...

N o R i K o

New member
המעניק As The Giver?

וואו, אחד הספרים. אם כבר דיסטופיה, לכו תקראו את הספר הזה, באמת. הוא מדהים. לא ידעתי שתרגמו אותו לעברית... איפה אפשר להשיג אותו? קראתי אותו באנגלית בכיתה ז'... ס_ס מעניין אם עכשיו אני עדיין אחשוב שהוא טוב XD וד"א, כפי שדניאלה אמרה כבר מעליי- כשאתה כותב ספויילר, בבקשה ציין אותו בכותרת יחד עם הסימן-
כדי שאף אחד לא ייתקל בו לשווא :)

תכנית, אני קורא אותו באנגלית

אבל אני נתתי את השם בעברית כדי שאנשים יוכלו יותר לזהות.

terrapin

New member
סכמ"ש סלקטיבי

משהו כיפי: נכנעתי. התחלתי לראות מיי ליטל פוני. אנשים, זה אדיר. משהו מעצבן: אני חולה
משהו מצחיק: ברכה לחג המולד בנוסח מלחמת הכוכבים משהו טעים: אורז... ו...אורז... (כאב בטן
) סרט טוב: קברט
שיר טוב: ווילקומן ספר טוב: American Gods - Neil Gaiman (אני יחסית בהתחלה, בלי ספוילרים) סדרה טובה: מיי ליטל פוני
ותמונה לסיום~ אני, חולה:

עברתי רק כדי לראות

משהו כיפי: שמסיימים לעבוד ב 14:00 בצהריים משהו מעצבן: שקמים ב 6 בבוקר
משהו מצחיק: הקליפ המילולי של ללכת של לירן דנינו
משהו טעים: סופגניות של פיטה ,סליחה של רולדין משהו חדש: בטח כמה קילואים אחרי החג הזה .. סרט טוב: החתול של שרק! שיר טוב: we are young בביצוע של גלי ספר טוב: אוזו ומוזו מכפר קקרוזו סדרה טובה: מרפאה פרטית,עספור,המירוץ למיליון היום הכי הכי:רביעי בילוי השבוע: מסיבות חנוכה ציטוט השבוע: כנראה שהנוכחות שלך חשובה יותר ממה שאת חושבת .. האדם שעשה לי את השבוע: הילה איך עבר עלי השבוע:מתיש תכניות לשבוע הבא: לסיים את החנוכה הזה בחיים ותמונה לסיום~ אוקי זה מגניב ,זה הכריכה של הDVD החדש של טייק דאת,של סיבוב ההופעות בקיץ. עכשיו מה שמגניב בו זה שבצד ימין במכרז יש מאבטחת עם מעיל כתום כזה ולידה ממש יש ריבוע לבן ולידו ריבוע צהוב עם כיתוב שחור ,רואים? יופי. אז אני מחזיקה את הריבוע הלבן וחברות שלי את הצהוב וכולנו על הכריכה וזה מגניב !!!!!!

sivan3004

New member
אוזו ומוזו מכפר קקרוזו!!!

בהחלט אחד הספרי ילדות שלי זה ומיץ פטל וגומות החן של זוהר ושפת הסימנים של נועה ועוד כמה שהעלת בי עכשיו

N o R i K o

New member
מסכמתוש שבועיתוש!

משהו כיפי:
היה לי יום חופש בראשון ועשיתי שופינג, והיום בבוקר הייתי עם חברות בת"א וגם עשיתי שופינג! D:
משהו מעצבן:
האינטרנט בבית מקרתע
משהו מצחיק:
מערכונים של אסי וגורי
משהו טעים:
... מה לא טעים בחג הזה?!?!!?!?!?!?!?! כוסאומו! (סופגניית פבלובה של רולדין, ד"א, זוכה בתואר...)
משהו חדש:
ג'ינס ירוק, סווטשירט תכלת עם לבבות, גרביון בורדו, 2 חולצות וז'קט D: וגם משקפיים חדשים! הם כל כך חדים שהם עושים לי כאב ראש XD
סרט טוב:
לא ראיתי ס.ס
שיר טוב:
The Maccabeats - Candlelight
ספר טוב:
אני עדיין תקועה בגלנקיל (מותחן כבשים) וזה הספר הכי משעמם בעולם, נראה לי שאם הסופ"ש אני לא מתחילה להתעניין ממנו, אני מתחילה שוב את המשחקים
סדרה טובה:
כל הסדרות שלי בפגרה
היום הכי הכי:
ראשון! חופש! והיום היה כיף. D:
בילוי השבוע:
שופינג בראשון, שופינג וביתקפה עם חברות היום. וגם יומולדת לאבא XD
ציטוט השבוע:
"מישהו מבין את המילים של מעוז צור?" "כן! מה, זה ממש קל- נתת לי מקום לישועה, אז אני אשבח אותך במרכז בית התפילה שלי- בית המקדש- ושם אני אעלה לך דברים למזבח לאות תודה- הדברים האלה הם בעצם הכבשים מהבית מטבחיים (
) ששומרים עליהם כלבים שנובחים... אז אגמור בשיר מזמור." מעניין עד כמה מזה זה נכון
האדם שעשה לי את השבוע:
קורלי החמודה שהגיבה לשרשור התפקדות כאן ונעלמה לחלוטין אבל היא צילמה אותי היום ויצא ממש יפה!!11 XD
איך עבר עלי השבוע:
סבבה, רק עוד ארבעה שבועות צה"ליים! D:
תכניות לשבוע הבא:
להתחפשן
ותמונה לסיום~
עכשיו זה כבר 26 P:

Ayelet 363

New member
הסכמ"ש

משהו כיפי: הרבה יציאות, אחת מגניבה במיוחד... וכריזמה קרפנטר צייצה לי. משהו מעצבן: המון שטויות. משהו מצחיק: - משהו טעים: מיץ אננס, סופגניות ובראוני. משהו חדש: חולצה, ספר (אמה של ג'יין אוסטן), קרם (גוף) קצף, חידוש חבר מועדון בסטימצקי וחבר מועדון בללין. סרט טוב: שרלוק הולמס 2 שיר טוב: הרבה מגלי Defying Gravity Glee- Perfect (חייבת לציין במיוחד) Seasons of Love- חח התמכרתי בטירוף! הרבה של Keane ספר טוב: פאנפיקים של גלי נחשבים?
סדרה טובה: גלי (אפילו שלא ראיתי), בונז, צ'אק וטרה נובה. היום הכי הכי: רביעי. בילוי השבוע: מפגש פורום. ציטוט השבוע: - האדם שעשה לי את השבוע: חברים וכריזמה קרפנטר. איך עבר עלי השבוע: התחיל לא משהו, נגמר טוטאלי אוסאם וממש בסוף ירד לנחמד. תכניות לשבוע הבא: לסגור שבת. ותמונה לסיום~

ליזי133

New member
מסכמת!

משהו כיפי: אני אחזור אליכם בנוגע לזה.... משהו מעצבן: דלקת עיניים
משהו מצחיק: תנו לי לחשוב גם על זה..... משהו טעים: תפו"א עם רוזמרין! משהו חדש: הממ... סרט טוב:... שיר טוב: ... ספר טוב: האי של סופייה סדרה טובה: ... היום הכי הכי: ... בילוי השבוע: מתמטיקה! הבילוי הכי-הכי.|חיוך מריר| ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
ותמונה לסיום~

Ayelet 363

New member
מזדהה עם ה"בילוי"...

שונאת מתמטיקה... דלקת עיניים? אוי, תרגישי טוב!

ליזי133

New member
תודה

כן אה, מתמטיקה. תכננתי לסיים את כל השיעורים בתחילת החופש, ואכן סיימתי ביום הראשון הכל, חוץ ממתמטיקה, ועם זה נתקעתי שלושה ימים. גם אני מקווה להרגיש טוב, בינתיים הכל משתפר

גיני1998

New member
מסכמ"שת מהר מהר כי אני חייבת לעוף XP

משהו כיפי:חופש,מה היה לא כייפי? משהו מעצבן:אח שלי משהו מצחיק:אני אכתוב את זה אחכ משהו טעים:מסעדה מעלפת שהיינו עם המשפחה משהו חדש:שק שינה D: סרט טוב:עד האמצע ביום בניו יורק P: לא הספקתי לראות את השאר שיר טוב:http://www.youtube.com/watch?v=nIjVuRTm-dc&list=LL5bieGlhVgcogJn9O9UKBFQ&feature=mh_lolz SHE WILL BE LOVED ספר טוב:שבע הממלכות מחוננת (מהממם מומלץ ברמות) סדרה טובה:GLEE ראיתי סופסוף את פרק 4 עונה 3 היום הכי הכי:היום! בילוי השבוע: היום אי הולכת לטיול של יומיים במדבר עם שינה באוהלים.טיול שפ"צים ^^ ציטוט השבוע:"תזיזי ת'תחת שלך לפה כי אנחנו פאקינג מאחרות ליוסי! איוול יוסי! טה באד יוסי!" -חברה שלי "אבל....אבללל אני עייפה!"-אני הגאונית שמאחרת לפגישת חובה. האדם שעשה לי את השבוע:חברה שלי מלמעלה שהסכימה לבוא לטיול בסוף D: איך עבר עלי השבוע:כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף תכניות לשבוע הבא:להיום,טיול לאחרי זה-אין לי זמן לכתוב ותמונה לסיום~אני אוסיף אחכ XP

noa1510

New member
חחח

אצלי לפני שנה כל סיכום היה עם אח שלי בתור המשהו מעצבן..
הסרט.. תמשיכי, הוא מהמם
הציטוט
השיר

גיני1998

New member
אחים הם אכן דבר מעצבן T-T +תמונה XD

ויש לי עכשיו טונה ציטוטים מהטיול XD אני הולכת לזרוק את עצמי למכונת כביסה ואז אכתוב אותם ^^ התמונה~ היה קטע בטיול שנפל משהו למטה,בנים גאונים שלא יודעים לסחוב תיק T-T
אז המדריך ביקש מאחת הבנות לרדת למטה לקחת את זה ולעלות מהר חזרה (הלכנו על מין מצוק כזה שכמה מטרים למטה היה מדף אבן ואז תהום
) ושקט בא על פני תהום.....
אפחת לא התנדבה אחרי 6 שעות טיפוס הרים
לרדת איכשהו למדף לקחת את החמש כובעים מטורללים\מחממי צוואר (
-ככה זה נראה ) ואז: בתנועה אחת של זרוע מישהו דוחף אותי קדימה.הילדים האחרים נסוגים מיד ומפנים לי נתיב ישיר אל המדריך. "אני מתנדבת!" אני אומרת כשאני חושבת איך נראית הסיטואציה מהצד "אני מתנדבת להביא את הכובעים מטורללים סלאש מחממי צוואר!" ואז עוד ילדה מהקבוצה שקראה את משחקי הרעב מתחילה לצחוק בהיסטריה. כשירדתי למדף ההוא היא עמדה על הקצה,מקרבת את שלוש האצבעות האמצעיות של ידה השמאלית אל שפתיה ומושיטה אותה לעברי. כאן התחלתי לצחוק והמדריך העיף אותה משם כדי שאני לא אצחק יותר מדי ואעוף למטה
זה היה טיול משעשע

noa1510

New member
חחחחחחחחחחחחחח גדולות!

בטח אפאחד לא הבין מה יש לכן לעזאזל.. חוץ משתיכן

למעלה