עוד קצת על נדב (וגם טיפה שלח)

עוד קצת על נדב (וגם טיפה שלח)

היום בצהריים קראתי את הטור של שלח על הפרישה של נדב בידיעות אחרונות. בין אם אתם מעריכים אותו (ואני גדול מעריציו) ובין אם לאו, אין ספק שהאיש כותב גדול. מעניין, קולח, מצחיק והפעם גם נכון. שלח מסביר בדיוק מה הפריע לנדב (נרצה או לא זה כנראה ההסבר), ומה רע באימפריה הצהובה. שלח כותב שמכבי מנצחצת ומנצחת אבל לשום ניצחון אין משמעות. פשוט צודק. מישהוא באמת עדיין שמח מאליפות בארץ? אירוע שאמור להיות המשמח מכולם!! (זוכרים כמה ירושלים שמחו עם הגביע שלהם?). עופר ממשיך וכותב שהרגע השמח בכל עונה עבור שחקני מכבי הוא היום אחרי המשחק האחרון אבל לא בגלל האליפות אלא בגלל החופש!!! אני יודע שהנושא מוצה כבר (ונאכל ונלעס וכו´) אבל מה לעשות הצדק עדיין לא יצא לאור. הליגה שלנו גמורה והאוירה בכדורסל הישראלי עכורה בגלל זה (כולל במכבי) והפרישה של נדב רק הוציאה את זה החוצה. נ.ב שלח- אני שולח אליך פניה נרגשת להצטרף לפוליטיקה ולהנהיג את השמאל בבחירות הקרובות!!!

roy_ma

New member
הלוואי וינהיג את השמאל.

נשלח אתכם לחמאס יחד איתו וכך נפטר מעוד טינופת שמאלנית.

אתה כל כך חכם!

חשבתי בהתחלה לא להגיב לך אבל החלטתי שכן. אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שהמדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית. אני יכול להמר שבטח לא תמצא עבודה, תהיה מובטל כל החיים ותאשים את השמאלנים שאתה מסכן, עני ושהילד שלך עבריין. חוץ מזה ההודעה הראשונית לא כוונה אליך- אתה בטח בכל מקרה לא מבין מה שלח כותב (העברית גבוהה מדי)

roy_ma

New member
אז יש לי חדשות עבורך:

לא רק שיש לי עבודה מכובדת, ואני משתכר יותר ממה שאתה יכול לחלום, אלא המאמר של שלח הוא תת רמה.

טוב

יאללה בוא נסגור את הויכוח הטיפשי הזה. אני מתנצל שירדתי עליך. לא במקום!!- למרות שהתגובה שלך עצבנה אותי ברגע הראשון. חברים???

למעלה