עוד קטר, משומר הרבה פחות...

מצב
הנושא נעול.

נמצא ברח' הגליל 32 בכפר סבא,בגינה שנקראת "גן הקטר" (מעניין למה...) על קטר זה ניתן לטפס (הותקנו מדרגות ומעקה סביב) ומצבו על הפנים. בנוסף יש סמפור (בתמונות הבאות). אז מעביר נצרה ל"אוטומט" ומשחרר צרור, להנאתכם !

עוד תמונה...

נמצא ברח' הגליל 32 בכפר סבא,בגינה שנקראת "גן הקטר" (מעניין למה...) על קטר זה ניתן לטפס (הותקנו מדרגות ומעקה סביב) ומצבו על הפנים. בנוסף יש סמפור (בתמונות הבאות). אז מעביר נצרה ל"אוטומט" ומשחרר צרור, להנאתכם !
עוד תמונה...

ה דרומי

New member
אחלה../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

...ואחרונה אחרונה חביב !
אחלה

omer landau

New member
נחמד-לפני חודש בערך אני העלתי ....

נחמד-לפני חודש בערך אני העלתי ....
כמה תמונות של הקטר הזה אני גר במרחק דקות הליכה משם

david80

Active member
שלום לך, ה"חובש"!!!

שלום לך, ה"חובש"!!!
ברצוני להזהיר אותך, שהמשתמש, ארז S, 'אלרגי' לשירשורים כאלה! הסיבה, כשרוצים להגיב לתמונה מסויימת, התגובה 'קופצת' היישר אל תחתית הרשימה וכך התגובות מתערבבות אחד עם השני! מה עושים??? לא להוסיף כל תמונה כתגובה לתמונה הקודמת, אלא, להוסיף את כל התמונות כתגובות לתמונה הראשונה! בכל מקרה, יישר כח על הצילומים

ארזS

New member
נפלתי עכשיו מהכסא ../images/Emo6.gif

שלום לך, ה"חובש"!!!
ברצוני להזהיר אותך, שהמשתמש, ארז S, 'אלרגי' לשירשורים כאלה! הסיבה, כשרוצים להגיב לתמונה מסויימת, התגובה 'קופצת' היישר אל תחתית הרשימה וכך התגובות מתערבבות אחד עם השני! מה עושים??? לא להוסיף כל תמונה כתגובה לתמונה הקודמת, אלא, להוסיף את כל התמונות כתגובות לתמונה הראשונה! בכל מקרה, יישר כח על הצילומים
נפלתי עכשיו מהכסא

איזה אלרגיה ואיזה נעליים... כבר אתמול ראיתי את שני השירשורים של החובש המוטס ולא הערתי כלום על כך. אם ביקשתי כבר כמה פעמים לשרשר בצורה נכונה והאנשים לא מבינים, אז מה אני יכול לעשות ? הסברתי פעם. הסברתי פעם שנייה. וגם שלישית. וזה לא עוזר ! נמאס לי כבר להיות המחנך של הפורום. כנראה שזה לא מפריע לאף אחד חוץ ממני. אני מבטיח לא להעיר על כך יותר. שכל אחד ישרשר איך שבא לו.

ארזS

New member
ובכל אופן, רק כדי שהחובש המוטס יבין

ובכל אופן, רק כדי שהחובש המוטס יבין
תנחש לאיזו תמונה הגבתי כאן ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה