עוד פליטת פה של רומני ה"טיפש"

מתכNET

New member
עוד פליטת פה של רומני ה"טיפש"

"רומני הוקלט בחשאי אומר ש"אין פתרון" לבעיה במזרח התיכון
המועמד הרפובליקני לנשיאות ארצות הברית, מיט רומני, הוקלט בחשאי אומר בכינוס לתורמים בהתייחסו לסכסוך הישראלי-פלסטיני: "צריך להכיר בכך שהבעיה תישאר בלתי פתורה. יש לבעוט את הכדור קדימה ולקוות שבסופו של דבר משהו יקרה שיביא לפתרון". עוד האשים: "הפלסטינים לא מעוניינים להשיג שלום עם ישראל".

ואני שואל למען השם,מר רומני למה אתה מסתבך באמירות כנות? אתה לא יודע שהציבור אוהב שמוליכים אותו שולל?
שמבטיחים לו שיעלו את מפלס האוקיינוסים(מה שאובמה הדמגוג הנוכל הבטיח לפני 4 שנים),שאם יחיזירו את הגולן והשטחים הערבים יקבלו אותנו? למה אתה חייב להיות אמיץ וכנה כמו נתניהו למה אתה לא לוקח דוגמא מיוסי ביילין קרטר ו אובמה?!

MARIA40

New member
למה סרב ?..גם אני טוען שהוא גאון..

רק מה אני לא בטוח שהגאונות שלו תעמוד לו בעת כהונתו בבית הלבן במידה ויבחר .

MARIA40

New member
הוא כנראה לא למד מנתניהו איך להתנהל מול

הציבור...

אופטימיות היא כלי שכל מנהיג ריאלי חייב שיהיה בארגז הכלים שלו
אחרת מה הטעם בכלל? בלי חזון ואמונה בשלום, מה נשאר? מלחמה? אסקפיזם לעולם ריאליטי דמיוני?

רומני מוכיח שהוא קפיטליסט מהזן המתנשא, הנהנתן, הדמגוגי ובעיקר מזה שעלול להחזיר את כולם לשמונה השנים של הנשיא בוש הבן, שהוכתרו ע"י ההיסטוריונים כתקופה הנשיאותית הגרועה ביותר של נשיא אמריקאי אי פעם.

אובמה ייבחר בעיקר כי הוא ראוי להשלים את המלאכה, שבעיקרה עומדת על שתי רגליים -יציבות כלכלית ויציבות עולמית, ובתוך זה המזה"ת יקבל עדיפות כשהנשיא משוחרר מדילמות פוליטיות פנימיות שמצרות את צעדיו, וכמובן שהוא לא חייב כלום לאיזה נשיא שלדוניה אדלסוניה כזה.....

MARIA40

New member
לטובת כולנו, אני מקווה שאכן זה מה שיקרה.

ואבמה יבחר שוב..

למעלה