עוד על דודו טופז, למה

shamon51

New member
עוד על דודו טופז, למה ../images/Emo35.gif

כי בא לי
אפשר ללמוד מההבדל בין החתימה לכתב עצמו. בחתימה הגדולה והירדת בהגזמה למטה רואים את הרצון שלו להצייג דמות גדולה מהחיים ובעלת דחפים חזקים כפי שהוא אכן מצטייר בעחנח רבים. ובכתב העצור והמחושב רואים את הגישה התכליתית ויכולתו לממש את התדמית שיצר לכדי הצלחה כלכלית שמעון

PreDirector

New member
אפילו עוד דודו!

קודם כל החתימה שלו לא נמצאת ממש למטה במרכז ,כאחד שעומד על דבריו אלה יותר בצד שמאל כאומר : יאללה בוא נגמור עם זה. רווחים גדולים מן הרגיל(אצלו) במילה "סליחה" מגובהה ,אכן מכאן ניתן להבין שעורך דינו(ציון אמיר) אולי המליץ לו בחום לכתוב סליחה, מילה שהוא לא רגיל אליה. צרפו לזה שורות מתפתלות ואי יציבות בכתיבה איטית וקבלו הוכחה חותכת לסלידה העמוקה שהכותב מרגיש בעת כתיבת המכתב. עוד: האות "ל" מאבדת מגובהה במהלך הטקסט "פ-ג" במילה לפגוע - קישור הורס הקטנת אותיות רוחב משני באותיות "ע" ב נפגעת ובמכוערות רואים שאיכשהו יש לו שליטה ומחשבה ברורה,פרזנטזיה טובה ויכולת שכנוע מתובלת באמפטיות מסוימת. המוזר הוא שעם כל זה עדיין יש לו כנראה איזושהו כאוס פנימי ומחשבות גדלות שגורמות לו להתבלבל בין המותר-לאסור. יום טוב!

ה "יאללה בואו נגמור עם זה"

זו כנראה עיצה פרי הערכת מצב ריאלית של המצב ויחסי הכוחות וסיכון רב יותר להינזק מהמשך קונפליקט, ולאור הזוויתיות שמופיעה גם בחתימה מסתבר שהוא יכול גם לא לוותר ולהיכנס חזק ואכזרי יותר במי שמבקש ( לתחושתו ) לגזור קופון או קופה על חשבונו. אגב, מעניין שקישרת זאת למיקום החתימה בצד שמאל. זו פעם ראשונה שאני קורא התייחסות כזו ויש בה משהו מעניין, שכן ליכסון השולים והתרחבותן יכול לשקף מד מתקצר של סבלנות ודחף 'לסגור ענין' והחתימה בצד שמאל יכול להוות נדבך שמזכיר זאת. מצד שני הכתב זקוף וצר ולא מיתלכסן לשמאל כך שהרצון לסכם קטע שהפסיק לשעשע וגם התחיל להזיק כרוך כנראה בהערכת מצב מפוכחת שזה הצעד הנכון ורצוי לקצרו ולממשו. מעניינת מאד גם הקונפליקט שמגולם בעוצמה במלה השסועה "סליחה" שהתוכן הפנימי העמוק אכן עלול לעמוד בסתירה למובע במושג, ובצירוף הגליות שמסגירה אף היא התנגדות פנימית יכולים יחדיו לשקף במדויק את מה שכתבת. ואם כבר מדברים, בכלל כל מה שכתבת מתעלה לרמה מאד גבוהה של הבנת הדינמיקה וההגיון שבכתב יד. המשך כך.

PreDirector

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני יודע שיש כמה גרפולוגים שמסתייגים מהעניין הזה של מהירות כתיבה(שייקה למשל) אבל במקרה הזה האי יציבות בכתיבה איטית מהווה פקטור קובע.

למעלה