עוד סיפור אחד של אהבה..

עוד סיפור אחד של אהבה..

פעם ראשונה בצ`ט. לילה מלא כוכבים.. ערב טו` באב, חג האהבה. אווירה קסומה באוויר, ריחות פריחה של נרקיסים. גבר..אישה... נפגשים.. הוא שואל- בת כמה? והיא עונה... מצחקקת... אומר- ``נתחתן?`` אומרת- ``אני ספונטנית..שיהיה, בכייף...`` מדברים וצוחקים.. נוגעים...ומרגישים. נכנסים אחד לשני ללב.. והוא רוצה..והיא גם כן. מחפשת אותו כל פעם שנכנסת לצ`ט מתגעגעת.. והוא גם כן... מדברים המון.. מספרים אחד לשני על החיים ..הרצונות..השאיפות..האהבות. ככה שניהם צועדים..יד ביד קצת מתחבקים..קצת מתנשקים.. מעיזה להגיד- אוהבים.. חולקים רגעים קטנים של קסם בעולם שלהם הפרטי.. בבית החלומות שבנו לעצמם. והיא מאושרת. אבל פתאום..ככה בלי שתרגיש הוא מגדיל את הצעדים.. ומגביר את הקצב.. והיא מרגישה איך הוא לאט ממנה מתרחק.. אז היא מבקשת- חכה לי, אהובי.. והוא לא שועה אליה..לא מבין את געגועיה.. אומר- ``תיכף אשוב..`` או ``אני מתגעגע``.. מהפה ולחוץ.. היא יודעת. והיא לא מבינה.. כשמתגעגעים רוצים להיות ביחד, לא? כבר לא מחפש אותה בצ`ט.. כבר לא רוצה.. הולך עם אחרות..חבוקים ..יד ביד.. והיא רואה... ומקנאה. אבל שותקת, לא מציקה. היא מצידה תמיד תאהב. אף פעם לא תשכח. הוא נשבע שיאהב אותה לנצח. יהיה מה שיהיה..יקרה מה שיקרה.. היא האמינה... והוא- שיקר.

ניקול*

New member
ממוששש זה מה זה יפה

לא ידעתי שאת כזאת מוכשרת אחותי...... ממש אבל ממש יפה..בטח כתבת את זה עליי נכון??? שיהיה לך ערב מקסים ולילה טוב מניקול*

ניקול, לא ידעתי שאת כזו מצחיקה

או שבאמת מתחתנת ספונטני כזה......בגלל זה לא קיבלנו הזמנה לחתונה???? חחחחחחה יונית

ניקול*

New member
יונית תראי...

ספונטני כזה... עושים פעם בחיים כזה..... אבל אני לא מתחתנת נשמה.. ואל תדאגי כשאני אתחתן אם אתחתן אזמין אותכם , אם עדיין אהיה כאן... חחחחחחחחחחחחחחחחח וזה אני לא מבטיחה כי טעות (של חתונה) עושים פעם אחת פעם שניה כבר חושבים .. אז תני לי קצת זמן לחשוב קצת טוב????? שלך ניקול*

אהה ניקול....אתן לך לחשוב...

אם נשואה תמשיכי לחיות באושר....אם עדיין לא...קחי את הזמן שלך...... רק לא לשכוח להגיד לי כן....כשתרצי להתחתן...... יש עוד מלוות לחתונה? או שזה פסה? אוף אל תזכירו לי חתונה..... יוניתוש

ניקול*

New member
נשמההה הקשיבי נא

אני כבר אחרייי אחריי אבל הרבה אחרייי עכשיו אני לפניי אבל לא חתונה... ותאמיני לי שהפעם אני לא אמהר הפעם אני אבחר את המלוות אחר כך את החתןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחח אני מקווה שהפעם הבנת.... שלך ניקול*

HP86

New member
אהבתי אהבתי אהבתי

זה ממש מרגש כי אני בדיוק בקטע של החיבוק ;-) תודה אחותי עכשיו אני ידע לא להאמין ;-) פשוט להנות מהרגע חחחח שלך חגית 31

אח הרומנים הקצרצררים האלה

מי שלא צ`יטט בצ`אטים האלה לא יוכל להבין זאת. כל ערב יש כאן לבבות וירטואלים שמתחברים זה לנפשו של זה, לשיחות הכי מעמיקות שאפשר לתאר :שעות, ימים, שבועות ,ולעיתים חודשים, ואז....לרוב משהו קורה, או פגישה לא מוצלחת, או מצב רוח משתנה, או מיאוס, או איבוד הקסם. אני קורא להם חללי אהבות הצ`אטים. והם רבים רבים מידי וחבל ! רקדנית יקרה, התיאור היפה שלך, עצוב ומציאותי כאחד, תמשיכי הלאה, תהיי חזקה כמו הרוח. אם זה קרה עם אחד , אין סיבה שזה לא יקרה עם אחר ואולי הוא לא ``יגביר את צעדיו`` אלא תצעדו יחדיו אל האושר המיוחל. שלך, ענבר

נופר 30

New member
רקדנית

נכון יש הרבה אהבות כאלה פה בצ`אט אבל יש גם כאלה שמחזיקות מעמד(תראי אותי כבר חמישה חודשים תמימים ) ואותם שקרים יש גם באהבות שלא פה אז קחי הכל בקלות האחד יבוא אוהבת נופר

למעלה