עוד סיבה לאהוב את פבלו (כוכב..)

מלי79

New member
עוד סיבה לאהוב את פבלו (כוכב..)

בצל הסערה שעורר מכתבם של האמנים המסרבים להגיע לאריאל, יופיע בעיר הערב יום א' הזמר פבלו רוזנברג, שלא מבין על מה כל המהומה. "זו עיר לגיטימית", הוא אומר, "אם תערוך משאל בין האמנים, רובם יגידו שהם יופיעו שם" כל הכבוד פבלו החזרת את הכבוד לאומנות (לא אכפת לי שלא יופיעו אבל שזה לא יהיה כמחאה על התיישבות כביכול)

kחלה

New member
תמיד פבלו הדעה שלו שונה מכולם

זה הילד שתמיד עושה דווקא

מעפן1

New member
רשימת האומנים השמאלנים שהחרימו את העיר אריאל

יוסי פולק, דורון תבורי, גרי בילו, ענת גוב, עדנה מזי"א, סביון ליברכט, יהושע סובול, איתי טיראן, דורי פרנס, אופירה הניג, דרור קרן, אבי גרייניק, אבי פניני, יניב ביטון, שירי גולן רוטנברג, יגאל עזרתי, אוהד שחר, עודד קוטלר, רמי הויברגר, מוטי לרנר, שרדי ג'בארין, ג'נט מלכין, עידו ריקלין, ליליאן ברטו, אלברט כהן, יעל רונן, מיכאל כורש, יוסף סוויד, בעז גאון, שיר אידלסון, שמעון בוזגלו, נורמן עיסא, פרופ' גד קינר, פרופ' נורית יערי, פרופ' אבנר בן-עמוס, פרופ' שמעון לוי, פרופ' פרדי רוקם, תמר קינן, סיני פתר, רות זיו אייל, ארי רמז, יואב בר-לב, רינה ירושלמי, חוה אורטמן, שרה פון-שוורצה, אמיר אוריין, אהרון אלמוג, מרים גורצקי, אסף פריינטא, אבי יונה בואנו (במבי), ירדן בר-כוכבא, סיוון ששון, אילן תורן, שוקי וגנר, בן ציון מוניץ, נמרוד ברגמן, ישי גולן, אודליה מורה מטלון, יעל קרמסקי, אלון טיראן, מירה עווד ו-ורדית שלפי.

מעפן1

New member
חנין זועבי לא סיימה עדיין

לאחר פרשת המשט הטורקי החליטה חנין זועבי להעיד בפני ועדת האו"ם ולהגיש תביעה נגד ביבי נתניהו בגין הפרת זכויות אדם

מעפן1

New member
הרשימה לא סופית

חלק מן האנשים לא עשו צבא אף פעם , חלק הם ערבים שהיתערבבו עם יהודים .

מעפן1

New member
הרשימה עדיין לא סופית ../images/Emo216.gif

הרשימה כוללת שחקנים ערבים שנולדו כאן במדינת ישראל : =========================================== 1 - יוסוף סוויד 2 - נורמן עיסא 3 - מירה עוואד חלקם כבר נושאים לבנות יהודיות ויש להם ילדים מאותם בנות יהודיות

מעפן1

New member
../images/Emo198.gif אני שמח שרואים את הפרצוף האמיתי שלהם

מירה עוואד היא בתה של אישה בולגרייה נוצריה , ואבא ערבי מוסלמי עכשיו שאני ראיתי את 3 השחקנים הערבים האלה הבנתי שלעולם אסור להאמין לאף גוי בעולם

מעפן1

New member
אתה צודק , אנחנו בדיוק כמוהם

הכל הולך לפי הגויים , ולא לפי ספרי הקודש אפילו " תרבות יהודית " שהיא תהיה תחליף בשבילהם אין לנו כאן

odery

New member
שטויות

אני גם חושבת שאסור לבטוח ולהאמין בגויים,אבל לא לומדים אתזה מזה שהם הצטרפו לרשימה ה י ה ו ד י ת ה`נאורה` הזו.

odery

New member
יש כאן כמה שמות שהפתיעו אותי לרעה

ענת גוב, דרור קרן,אבי גרייניק ורמי הויברגר,

מעפן1

New member
ענת גוב = אישתו של גידי גוב

גידי גוב תמיד היה מקורב של רבין . את רמי הויברגר אני יודע שהוא שמאלן קיצוני הוא אפילו הופיע בפירסומות של מיפלגת מרצ בבחירות שהיו לפני רצח רבין

מעפן1

New member
הם לא מדברים שיש טילים על ישראל

אנחנו ניראה את השמאלנים הגיבורים שיתחילו ליפול טילים על מדינת ישראל

חוץ מיוסף סוויד [הערבי, יש לציין.]

אני אמורה להכיר עוד מישהו? או שכל השאר הם קטנטנים שרק רוצים פרסומת?

מעפן1

New member
../images/Emo198.gif יוסוף סוויד הוא " ערבי - נוצרי "

יוסוף סוויד הוא בעלה של השחקנית הישראלית יעל רונן תיסתכלי ברשימה ותיראי את השם שלה וגם את השם שלו

למעלה