עוד סופ"ש בחיפה

עוד סופ"ש בחיפה

כבר סופ"ש שני שיצא לי לבלות בחיפה. אני חייבת לומר שאני נהנית להכיר את העיר מקרוב, ולא רק דרך הפורום (ואני מקבלת סיורים מודרכים). חוץ מזה שעדיין אני נתקלת בבעיות התמצאות קלות (הלכתי עם ה"מדריך" שלי ברחוב התשבי, נדמה לי, לכיוון המרכז וראינו מולנו בניין גבוה, אז שאלתי אותו אם זו האוניברסיטה.... אבל מיד הבנתי שזה לא כל כך קרוב...
) ויש הרבה ירידות ועליות אבל אני מקווה שעוד כמה סופי שבוע כאלה ואני ארגיש כמו חיפאית אמיתית...

GS2003

New member
איזה לישון ואיזה מפתח צינורות ?

אני קם רק ב-17.00 אחרי הצהרים. אני פה כל הלילה. טוב, אולי אני אצא אבל כרגע אני פה. אז שלום. מה נשמע ? ראיתי שאת כותבת מדי פעם בפורום אבל לא הבנתי מה העניין. את עוברת לגור פה ? עוברת ללמוד פה ? מה ? תסבירי. יש לי זמן...

לא בשלב זה למען האמת

אני כותבת לפעמים... נכון. לא מספיק אני גרה במרכז ואין לי כוונה כרגע לעבור... הגעתי לפורום דרך מישהו שהמליץ לי
והאמת היא שנחמד ואני מכירה קצת את האנשים וכפי שכתבתי, יוצא להיות בחיפה "על אמת" לאחרונה. אז אני מכירה מקרוב את המקומות שמדברים עליהם פה וזה נחמד. מה רע? אגב, אני פה כבר מעל שנה... אבל לא כולם ממש מכירים אותי...

GS2003

New member
אז "נעים מאוד להכיר" באופן רישמי !

אני ליאור. חיפאי. עוד מעט בן 19. מתגייס עוד שבועיים וחצי. (את מוזמנת גם לחלוק כמה פרטים על עצמך..) אז אני אמור להכיר את "המדריך" שלך? הוא גם פה בפורום? אז מה הסיבה שאת באה להסתובב פה? (שלא תביני לא נכון, תבואי בכיף! אני סתם מתעניין)

בהחלט נעים!!

היי ליאור! (אחלה שם- יש לי חיבה מיוחדת לשם הזה) אני עוד מעט בת 22 (עוד חודש פחות 5 ימים, למי שמתעקש לדעת...) אז קודם כל - המון
בצבא! מקווה שתהנה כמו שאני נהנתי! (בטח חלק יגידו שצבא שהבנות עושות זה לא אותו הדבר, אבל בכל זאת, אפשר להנות מהצבא גם אם אתה בן!) באמת שראיתי אותך הרבה כאן. ה"מדריך" שלי הוא לא אחד מהפורום. הוא בחור חמוד שאני יוצאת איתו שבמקרה הוא מחיפה. והוא הסיבה שאני באה להסתובב כאן.. ואני מקווה לבוא עוד הרבה, כי כמו שכתבתי, אני מאוד נהנית.

GS2003

New member
בכיף אני אומר !

אני מאוד שמח לשמוע שאת נהנת פה. תשמעי, אני מסתובב יחסית הרבה בת"א ואני חושב שת"א עיר ממש אטרקטיבית לצעירים אבל אין לה את הקסם והיופי של חיפה. אין מה לעשות - חיפה עיר יפה. אני שמח שגם את חושבת ככה. אני מתגייס לשרות קרבי אז כיף לא יהיה לי בהתחלה. אח"כ הכיף מגיע עם הפז"ם. אל תדאגי, כמו שאני מכיר את עצמי(ואני מכיר את עצמי די טוב, אנחנו ביחד כבר 19 שנה) אני אהנה מאוד מאוד. אגב, אם את מגיעה לחיפה את מוזמנת ליצור קשר וננסה לארגן מפגש מצומצם של בכירי הפורום. שתכירי קצת את האנשים שמאחורי הניקים. אז ספרי, איפה ביקרת ואהבת בחיפה?

באמת אפשר לארגן משהו

גם אני מכירה את תל אביב. יש בה הרבה מקומות בילוי אבל באמת חסר בה משהו. חייבת להודות שרק באמת בחיפה הרגשתי שאני מתנתקת מהכל, כשהייתי כאן. מהאוירה של השגרה המעיקה באמת לעיתים. כמובן גם בזכות מי שהייתי איתו וחוץ מזה שאני גם אוהבת להכיר מקומות חדשים. לפעמים אני מגיעה לאזורים שאני אומרת לעצמי שבחיים לא הייתי יכולה לגור בהם או להתחבר אליהם. את חיפה אני דווקא רואה בתור מקום מיוחד שדוקא הייתי מצליחה למצוא בו את מקומי.. (קצת נסחפתי?) אז איפה הייתי? יצא לי לבקר בחוף הים ובטיילת - אהבתי את האוירה. באמת ים שונה מאשר ת"א או הרצליה, הים שאני מכירה. הייתי בהרבה בתי קפה - באזור מרכז הכרמל. שוב- ממש נתן לי תחושת חופש שלה כל כך הייתי זקוקה לאחרונה. אגב, אני מכירה כמה מהאנשים שכאן (מספר מצומצם) אני חושבת ששמעתי עליך מבל-בל אגב. שאותה יצא לי להכיר פנים אל מול פנים

GS2003

New member
יכול להיות ששמעת עלי..

דברים טובים אני מקווה. אם שמעת אז אני החבר ה"צעיר" של מקס וטיגר. אני האופנוען השלישי בפורום. (בעצם יש עוד כמה אבל הם כמעט לא כותבים) ואת צודקת בקשר לאוירה בחיפה. יש פה הרגשה של חופש כיפי כזה. יש בעיר הרבה מקומות ממש יפים, חלקם בגלל הנוף והעובדה שאנחנו על הכרמל. אני חושב שזה מאוד יפה הירוק הזה בעיניים דבר שאין כמעט בשום עיר אחרת. (טוב, בירושלים יש, אבל אם אני כבר בקטע של ללכת להתאבד אז אני מעדיף על האופנוע שלי..) תבקשי מחבר שלך לקחת אותך לאיזה פיקניק בכרמל. שקיעה, נוף, רוח ואוכל עושים יופי של עבודה. בדוק. (אם הוא צריך המלצות ספציפיות שיבקש פה אני אתן לו או לך...פשוט יהיה יותר קל להסביר לו כי הוא מהאזור) בנוסף, למקרה שעוד לא היית, הייתי ממליץ על המושבה הגרמנית. לדעתי כבר היית. ואם את רוצה לראות חבורות של מפגרים הולכים מכות (כן. זה נחשב אטרקציה) אז יש את צומת קריית אתא שהיא רק חצי שעה נסיעה מפה. (זה משהו שרק טיגר יבין..
). מה עוד? אוי..יש לי משהו בשבילך. בית קפה שת"אים אוהבים. תבקשי שהוא יקח אותך ל"חיפושית". זה בנווה שאנן. את תאהבי את המקום. זהו. ..........? מה עוד מעניין?

האמת היא...

שאני לא זוכרת מה בדיוק ענבל סיפרה לי עליך. לא חושבת שמדובר בדברים רעים. אך מה לעשות, הסיניליות תקפה אותי בגיל צעיר. היא רק ספרה עליך בהקשר של מפגש הפורום האחרון - היית שם נכון? (אני לא טועה נכון? רק אל תגיד לי ששוב הסניליות תקפה באכזריותה!) אני מניחה שעוד אגיע למקומות היפים שתארת. מבחינת בתי קפה - הייתי בקפה נטו, למשל מה עוד? הממ.. היה עוד בית קפה שאני לא זוכרת את שמו,גם באזור, שיש גרם מדרגות שמוביל למרפסת (אבל זה בטח מאפיין הרבה כאלה בחיפה). יצא לי לבקר גם בכל הקניונים (אין משהו מיוחד בקניון) חוץ מהקניון היותר אומנותי (או פלצני? יש לומר.. ויסלחו לי החיפאים)- ואני מתכוונת לקניון קסטרא (?). אני ו'הוא' עמדנו מול אחד הפסלים המוצגים שם בגלריה וניתחנו אותו. אף פעם לא עשיתי דבר כזה בקניון !

GS2003

New member
וואי את כנראה באמת סנילית..

לא. לא הייתי במפגש הפורום הקודם. כן. את כנראה סנילית..
. כמו שתארת את זה אני מבין לאיזה ליין של בתי קפה הלכת. אלה של ציר מוריה בלבד. אופי דומה אני חייב להגיד. הנטו מקום נחמד. אחלה ברד-קפה, ויופי של טוסט. קניונים זאת אחת ההתמחויות של חיפה. כל חור יש קניון. אוףףף כמה קניונים. וכולם חוץ מהגרנד די נטושים. שתדעי לך, כל האזור הזה של סוף פרויד הוא מאוד מבוזבז מבחינה כלכלית. שילוב של: מרכז הקונגרסים, גלובוסיטי (הבניין איפה שהקולנוע), קניון חיפה, החוף הקרוב וקסטרא. פוטנציאל עסקי פשוט מטורף יש שם ולא מנוצל בגרוש. בתור התחלה כי אין איך להגיע לשם אם אין לך אוטו. ולרוב הצעירים אין אוטו משלהם. יש לשם איזה אוטובוס אחד בשעה או שניים. קשה. יותר מדי זמן רק להגיע. פשוט חבל. שמח שלפחות מצאת את קסטרא כאטרקציה. באמת מקום מצחיק. שילוב של מוזיאון עם קניון. אבל מת כמו הרייטינג של ערוץ 1. הנה משהו שתוכלי לעזור לי. אני רוצה מסעדה בת"א שאת ממליצה. אני צריך מקום "על רמה" כמו שאומרים. לא כזה סופר עשירים אלא ל"בורגנים" (
). משהו עם מלצרים נחמדים כאלה ותפריט מכובד. מקום רציני עם מוניטין. יש לך משהו כזה להמליץ לי??

MAX D

New member
מה קשור מפתח צינורות?

זה כמו ששי קשת ונראה טוב, זה כמו טוליפ ווליניץ וחיים, זה כמו עמי שגיש ואמינות.... לא יודע, לא היה לי משהו אחר לרשום

GS2003

New member
יא נכה בתאוריה, מה אתה עושה ער?

חשבתי שאתה כבר ישן מזמן. אז מה? כל פעם שאין לך מה להגיד אתה ישר מכניס את כל הזמות ההזויים האלו? אני חייב להגיד לך שלאט לאט זה מש מאבד את ההומור... ד"א, אתה לא יודע כמה אני מחזיק את עצמי פה שלא להיכנס באמ'אמא של כמה חברי פורום. אני כ"כ קרוב לכתוב איזו הודעה שתעליב כמה מגזרים מהאוכלוסיה... ואולי תוכל לעזור לי באמת. נשאר לך קצת פרוזאק? אני ממש חייב...

MAX D

New member
יש הרבה חדשים מהיום ../images/Emo8.gif

חוץ מזה שזה לא מאבד מהטימטום שלו- זה רק עולה, עכשיו בקשר ללהכנס באנשים, במסר אישי בכיף, אם את השטויות שלי לא חסמו עד עכשיו, אני לא רוצה שיחסמו אותך בגלל קש אחרון וכד'.... דרך אגב אני ער מסיבות אישיות

SHAYUSH3

New member
בטח שקשור ../images/Emo151.gif

אני אישית לא נרדם בלי מפתח צינורות בראש סתם לילה טוב

MAX D

New member
../images/Emo3.gif לילה

דרך אגב, ממתינים עדיין לסיקור של מה שהיה...

GS2003

New member
בואנה אני חייב להגיד לך משהו..

שתדע לך שאתה ההומו שאני הכי פחות שונא בעולם! וזאת מחמאה שזה בא ממני. אתה יודע מה, אני אפילו לא שונא אותך. באמת שלא. עדיין לא חבר שלך אבל בנתיים אני לא שונא אותך. אתה יש בך משהו נחמד כזה. אני אוהב איך שאתה כותב. אז אל תכניס לעצמך דברים בראש, לפחות לא כבדים כאלו. אתם רואים! אני יכול להיות די נחמד גם להומואים! טוב, לפחות לאחד. זה גם שיפור. את כל השאר אני עדיין שונא.

היי מקס!

מה קורה?
ביום חמישי בערב הייתי בסרט במרכז הקונגרסים... אני מבינה שאתה כבר לא קשור למקום הזה יותר... נכון?

למעלה