נראה שהיהודים כבר לא מזדהים עם ישראל.לניו יורק יש ראש עיר מוסלמי ראשון, סוציאליסט ראשון - וגם אנטי-ישראלי ראשון. למרות זאת, 33% מיהודי העיר תמכו בו,
אני לא בטוח שהמילה "כבר" רלוונטית כאן. מאז ומתמיד יהודים רבים בארצות הברית נטו להצביע בעד הדמוקרטים, גם אם הרפובליקנים בדרך כלל נחשבים יותר תומכי ישראל. זו הפעם הראשונה לעניות דעתי שהנושא נבחן מקרוב כל כך, ברמה המוניציפלית. במילים אחרות, אני ממש לא בטוח שמצב בו כשליש מיהודי ארה"ב פחות מתעניינים בישראל ויותר במה שמתרחש בעיר בה הם מתגוררים, הוא באמת חדש.נראה שהיהודים כבר לא מזדהים עם ישראל.
או אפילו אוהבים לשנוא את ישראל.
יש משרדי ממשלה שלמים שעוסקים בעניין. אולם יש בעיות מובנות עם הדבר כמו למשל, לא כל אלו שמשתייכים רשמית ל"יהדות ארה"ב" אכן יהודים בכלל, כמו למשל, התרחקות הצעירים מתמיכה במדינת ישראל, כמו למשל התעקשות הקהילות להציג דרישות לישראל שזו האחרונה לא מוכנה לקיים וציבור תושביה לא תומך בהן.ואם אנו רוצים השפעה באמריקה,
אז צריך להשקיע המון בפיתוח קשרים עם היהודים שם.
לאו דווקא דרך קהילות.
אלא דרך היהודי הפשוט.
שישמח שהוא יהודי, שיהיה גאה בזה
הוא אמר דברים ממש אנטי ישראלים.אני לא בטוח שהמילה "כבר" רלוונטית כאן. מאז ומתמיד יהודים רבים בארצות הברית נטו להצביע בעד הדמוקרטים, גם אם הרפובליקנים בדרך כלל נחשבים יותר תומכי ישראל. זו הפעם הראשונה לעניות דעתי שהנושא נבחן מקרוב כל כך, ברמה המוניציפלית. במילים אחרות, אני ממש לא בטוח שמצב בו כשליש מיהודי ארה"ב פחות מתעניינים בישראל ויותר במה שמתרחש בעיר בה הם מתגוררים, הוא באמת חדש.
יש משרדי ממשלה שלמים שעוסקים בעניין. אולם יש בעיות מובנות עם הדבר כמו למשל, לא כל אלו שמשתייכים רשמית ל"יהדות ארה"ב" אכן יהודים בכלל, כמו למשל, התרחקות הצעירים מתמיכה במדינת ישראל, כמו למשל התעקשות הקהילות להציג דרישות לישראל שזו האחרונה לא מוכנה לקיים וציבור תושביה לא תומך בהן.
אז אמנם ציינת שצריך לפעול ישירות מול היהודי ולאו דווקא דרך הקהילות, אבל בתכל'ס לא רק שזה קשה יותר מטבע הדברים (שכן אין גוף ריכוזי מולו ניתן לפעול), אלא שכמובן לקהילות עדיין יש השפעה לא מבוטלת שכלל לא בטוח שניתן לעקוף אותה.
אין מחלוקת בינינו. אבל דעותינו לא מחייבות את תושבי העיר ניו יורק ובוודאי לא את אלה מקרבם שפחות מזדהים עם מדינת ישראל לכתחילה. לא נתת בתגובתך זו מענה לשאלת המילה "כבר" בפוסט הקודם שלך, אם אכן היא במקום או שבס"ה מדובר בדפוס הצבעה ישן ושגרתי שאין בו כל חדש, גם אם הפעם צפינו בו דרך זכוכית מגדלת.הוא אמר דברים ממש אנטי ישראלים.
אז גם אם הוא יפנה את הזבל יותר טוב.
לא נראה לי שהייתי מצביע לו.
המילה כבר מציינת שפעם פעם היהודים הזדהו איתנו נניח בשנות ה50.אין מחלוקת בינינו. אבל דעותינו לא מחייבות את תושבי העיר ניו יורק ובוודאי לא את אלה מקרבם שפחות מזדהים עם מדינת ישראל לכתחילה. לא נתת בתגובתך זו מענה לשאלת המילה "כבר" בפוסט הקודם שלך, אם אכן היא במקום או שבס"ה מדובר בדפוס הצבעה ישן ושגרתי שאין בו כל חדש, גם אם הפעם צפינו בו דרך זכוכית מגדלת.
אז זהו, שאני לא בטוח שזה נכוןהמילה כבר מציינת שפעם פעם היהודים הזדהו איתנו נניח בשנות ה50.
והיום לא.
זה לא בדיוק מציין את השנה שזה השתנה..
חחח.אז זהו, שאני לא בטוח שזה נכון. משמעות המילה "כבר" ברורה לכתחילה. הדיון הוא על נכונותה בהקשר הזה.
שתי טענות לי נגד השימוש במילה הזאת:
א. עד היום בחנו את הדברים בעיקר ברמה הלאומית-פדרלית ופחות ברמה המוניציפלית.
ב. גם במישור הלאומי-פדרלי אין חדש בדפוס ההצבעה הזה וראינו את זה בעבר.
זה בוודאי לא נכון. בכל אופן לא באופן גורף וודאי. התקשורת לגמרי יכולה לדווח על משהו גם אם קרה בעבר. אמנם היה נחמד אם הייתה מציינת זאת, אבל ברמת הרדידות האין-סופית של התקשורת הישראלית, היא גם לגמרי מסוגלת לדווח על משהו כחדשני לחלוטין גם אם אירע 77 פעמים קודם לכן.עצם זה שזה נמצא בחדשות, זה מראה שיש חידוש בכך..
זה נכוןאבל זה לא כזה משנה
1. אלו בחירות לראשות עיר, לא לנשיא ארצות הבריתלניו יורק יש ראש עיר מוסלמי ראשון, סוציאליסט ראשון - וגם אנטי-ישראלי ראשון. למרות זאת, 33% מיהודי העיר תמכו בו,
רק נזכיר ש'איבוד העולם' זה נוהל קבוע שמתרחש כל אימת שישראל קמה להגן על עצמה בדרכים שלא תמיד מוצאות חן בעיני המערב הבינלאומי. אין בזה הרבה חדש ולמעשה אם נבחן את הדברים נכוחה, בכלל לא בטוח שאכן "ישראל איבדה את העולם". כך למשל ראינו באירוויזיון האחרון שהציבור הרחב לגמרי עם ישראל, על אף שהממסד פחות בתקופה זו וזאת רק דוגמה אחת.4. ישראל איבדה את העולם וגם את האמריקאים וגם את יהודי העולם
מעניין כמה שנים מחנה הרל"ב ירוץ עם השקרים האלה. בינתיים לא עושה רושם שהוא קולט שלא באמת קונים את הלוקשים האלה שלו. אולי אם ראש הממשלה הנבחר ינצח גם את הבחירות הבאות בפער גדול ייפול למחנה סוף סוף האסימון? מסופקני. סביר יותר להניח שנשמע 1,001 תירוצים לאותו נצחון, נראה את המחנה לא מקבל את רצון הבוחר (על אף שלפני כן כמובן יצווח שהצד השני צפוי לנהוג כך על אף שאין לכך כל בסיס) ובעיקר נראה אותו ממשיך עם השקרים הללו למצער עד שראש הממשלה יפרוש מהפוליטיקה ו/או יילך לעולמו, וככל הנראה עוד זמן רב לאחר מכן גם7. בסוף תגידו תודה לסוכן הקטארי, שכבר שנים פועל בעד החמאס ונגד ישראל.
הכי מאכזבים את דתם!!מי אמר שיהודים הכי חכמים??
כולל בארץהכי מאכזבים את דתם!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.