עוד משתמשת חדשה...

עוד משתמשת חדשה...../images/Emo153.gif

שלום לכולם, גם אני חדשה בפורום.. והסיבה היחידה שבגללה אין לי ניק שקשור לאחד הספרים של טולקין היא בגלל שאני משתמשת בשם הזה גם בעוד פורומים בתפוז... זה לא מפחית מהעובדה שאני מאוד מאוד (מאוד) אוהבת את הספרים של טולקין... שאלה לארו: בתור "הבורא" (לפי הסילמריליון לפחות..) קראת את הסילמריליון עד הסוף?

bruinen

New member
ברוכה הבאה, ושימי לב../images/Emo70.gif

לקרוא את הסיל´ בעברית עד הסוף זה משימה לא קלה

Ecthelion

New member
אופתיל: לי{תורנ´} צור איתי קשר מייד

תשאיר לי הודעה במסגרת תפוז.

לא אמרתי שזה קל...../images/Emo8.gif

אני בעצמי עדיין לא גמרתי (כמעט גמרתי, בטח ייקחו לי עוד כמה ימים) בגלל זה אני שואלת... זה באמת שווה לקרוא את הספר, למרות שהוא לא משתווה לשר הטבעות, אבל מה לעשות, לוקח זמן (אם בכלל) לקרוא ספר שיש בו לכל דבר לפחות 7 שמות עם 8 הברות לשם... נ.ב - אני מכירה הרבה קוראים מושבעים שנכנעו מהסילמריליון...

mormegil

New member
אני אישית אוב את הסילמריליון באותה

מידה שבה אני אוהב את שר הטבעות. הוא פחות עלילתי בחלקו אבל הוא בהחלט ספר משגע ומאוד יפה שלא לדבר על מרתק ולדעתי חובה לכל טולקינאי.ואני כמובן ממליץ בחום רב על סיפורים שלא נשלמו שמהווה מעין השלמה לסילמריליון.

יש לי אותו אבל...

אני קודם כל אגמור לקרוא את הסילמריליון... יש לי מדף שלם של ספרים של טולקין (כולל ספרי נספחים)

mormegil

New member
אני ממליץכמעט על הכל למרות שלא

הזדמן לי עדיין לקרוא את הכל הדבר היחיד שאני לא ממליץ עליו הוא החלק הראשון של עץ ועלה משעמם מאוד אבל עלה של קטנוני מאוד יפה. ודרך אגב הכינוי שלך יכול להתאים לטולקין.

Luthien

New member
מה זה משנה?

אנ י משתתפת עם הכינוי הזה בפורום של דוסון קריק והישרדות וזה לא מפריע או משהו....זה רק כינוי.....וחוץ מזה.......באמת כל הספרים מומלצים, ואני משום מה אהבתי יותר את הסילמריליון משרה"ט......הבנתי את זה רק עכשיו, במהלך הקיראה השניה שלי אותו......

elendil

New member
לא כל דבר שטולקין כתב קשור ישירות

לארץ התיכונה. "עץ ועלה" נותן הרבה תובנות לגבי טולקין האדם. לא נראה לי נבון להמליץ למישהו שלא לקרוא חלקים שלא קשורים ללג´נדריום. תן לה להחליט לבד.

mormegil

New member
המלצה היא רק דעה וזה הכל

זכותו של אדם להמליץ על מה שהוא רוצה ולקרוא מה שהוא רוצה.

coolel

New member
יש לי הרגשה...

שמתייחסים אליי כאל rooki או משהו, קראתי כבר הרבה ספרים של טולקין, כולל עץ ועלה so give me a little respect plz

coolel

New member
Always Believing כתבה את זה

היא פשוט בבית של COOLEL (שלא קרא אף ספר של טולקין וגאה בזה!)

אף פעם לא הבנתי מה יש להתגאות

בבורות, אבל כבר השלמתי עם זה שאני במיעוט פה. אפשר להחליף את שם המשתמש, ולהיכנס עם הניק שלך בכל מחשב שהוא. מעל ההודעות במרכז יש לינק "החלפת משתמש"....

אני יודעת שאפשר להחליף משתמש אבל...

שכחנו שהיינו מחוברים על המשתמש שלו, אחרת היינו מחליפים...

גאנדAלף

New member
לדעתי קריאת החלק ´על סיפורי פיות´

נותנת עומק נוסף ל´עלה של קטנוני´, ביחוד בעניין ´הבריאה המשנית´.

גאנדAלף

New member
דווקא אותי הוא די עניין. כמובן

ש´עלה של קטנוני´ מעניין הרבה יותר, אבל גם החלק הראשון די מעניין. מצד שני, אני מקרה חריג.

למעלה