עוד משהו שכתבתי

מיכל ט

New member
עוד משהו שכתבתי

רקע: אני בימים האחרונים לכתיבת התזה שלי מצב: מיאוס מתון עד גבוה התוצאה: כתבתי אבל לא את הדיון לתזה אתם מוזמנים לקרוא מיכל

קשתית9

New member
מקלדת

"אפרופו אהבה, אני אוהבת במיוחד את אלה שחושבים שאם הם לא ידפקו על כל מקש במקלדת עם פטיש חמישה קילו האות לא תעבור למסך" אני מניחה ש"אהבה" כאן זה בלשון שגיא נאור. בכל אופן, אני מקלידה ח ז ק על המקלדת. ככה בא לי. ככה אני אוהבת. מהר גם. חזק גם. כי ככה.

מיכל ט

New member
תראי..

אני לא באמת כועסת על כל החובטים במקלדת... פשוט כשאני יושבת בחווה ומישהו עושה את זה הרעש של המקלדת מוציא אותי מדעתי. כן, אני יודעת שזה מקום ציבורי וכל אחד יכול וצריך לעשות מה שטוב לו . בגלל זה החובטים ימשיכו בשלהם ואני אתעצבן לי בשקט. בזמן האחרון התחלתי לשמוע מוסיקה עם אוזניות ואפקט העצבים קצת יורד. למה אני בכל זאת מגיעה לשם ולא יושבת בבית? כי בבית אין מזגן ויש מקרר וטלויזיה- שלוש סיבות מצוינות לא להיות שם אם אני רוצה שמשהו אקדמי יקרה בקשר שלי עם המחשב

אברמסון

New member
ועל המחשבים בעברית אין משחקים

כשהייתי סטודנט לפני אי אלו שנים מצאתי גם קושי לשבת ליד המחשב כי היו שם כמה משחקים שפשוט הייתי חולה עליהם. היום לשמחתי נגמלתי.

avilike

New member
אני איתך מיכל!!

מי כמוני יכול להבין מה פשר התקתוק התמידי בחווה. זה בלתי נסבל הן בגבעת רם והן בהרה"ץ. אני רוצה מזגן בדירה על מנת שאני לא אאלץ לשבת כאן :(. אה ועם כבר מוזיקה אז פנדורה מתאימה לך מוזיקה על פי ניחוש הטעם שלך.

bimbi and basla

New member
את כותבת מאוד יפה אהבתי

והאמת שאני דופקת על המקשים כשאני מאוד עצבנית (אני ממש נשמעת בחורה עצבנית לא טוב ) בכל מקרה זה מרגיע אותי אין לי מושג למה והכי הכי מעצבן אותי זה באמת כש אני מגיעה למדפסת ומתה כבר לסיים את העבודה ולהפטר מזה כמה שיותר מהר אני מגלה להפתעתי המון פאקים ואז בכלל אני מתחרפנת כנראה שאני טיפוס שמתחרפן מהמון דברים

למעלה