עוד מעט מתחילה העונה השישית!

עוד מעט מתחילה העונה השישית! ../images/Emo58.gif

ולכבוד זה שוחרר טיזר אחרון http://www.youtube.com/watch?v=_6wTNPpXXOM אני חושבת שיהיה נחמד שכל אחד יכתוב מה הוא רוצה לראות בעונה ו/או לנחש. בבקשה אנא הימנעו מספוילרים לעונה 6, ואם אתם חייבים סמנו זאת וודאו שיש הסבר שזה למה שלא שודר!

מילי08

Well-known member
רעיון נחמד

אולי באמת היינו צריכים לנסות ולהתארגן על צפייה משותפת

ניסיתי את זה שנה שעברה,

לא היתה יותר מידי היענות, אבל אולי זה בגלל ההתרעה הקצרה. בכל מקרה, אפשר באופן כללי לארגן הקרנות מידי פעם. אין לי בעיה לנדב את הדירה שלי וגם יש מקרן ופרקים באיכות HD אז יותר כיף לראות את זה ככה מאשר במחשב או טלוויזיה קטנה. אם יהיה ביקוש אני אשמח

מוגלי7

New member
עונה 6..

אני מצפה לעונה אפלה יותר. אני מצפה לעונה טובה יותר, לפרקים טובים יותר. אני מצפה לגלות מיהי ריבר סונג. אני מצפה לגלות על הדממה. אני מצפה לגלות עוד על מערכת היחסים בין איימי לרורי. בין איימי לדוקטור. בין רורי לדוקטור. בכלל, שיתמקדו קצת יותר ב-רורי, למרות שיש לי תחושה שגם העונה הוא יישאר בצל. אבל בעיקר, אני מצפה ליום שבת. שיגיע כבר!!!!!

מילי08

Well-known member
עונה 6 שלי (../images/Emo58.gif ליתר ביטחון)

אני רוצה עונה יותר כייפית- שאהנה ממנה כמו בעונות 1-4. אני רוצה שמופאט יחזור לעצמו ויצור פרקים שדומים יותר לבלינק ולא למלאכים של עונה 5. אני מאוד, מ-א-ו-ד, רוצה שאיימי תעוף (
) היא לא תחסר לי, ולמען האמת, לפי תמונות הפרומו, גם רורי פתאום לא נראה כ"כ מלהיב. אני לא בטוחה שאני רוצה לגלות מיהי ריבר סונג. זה מסקרן, אבל נחמד לי לא לדעת בדיוק מיהי. שומר על מסתורין. אני רוצה לראות כוכבים אחרים, מרתקים וחדשנים כמו כוכב האוד. הבנתי כבר את הרעיון של כדור הארץ.
היה לי עוד משהו אבל פרח מהזיכרון...

jacobyd

New member
דיאלוגים גאוניים...

כמו שאני יודע שמופאט יודע לספק

MIDNIGHT SKY

New member
ראיתי את התמונות ../images/Emo58.gifים נוספים

כל כך הרבה דברים קורים בשני הפרקים הראשונים!!! ועוד
ראיתי לפני כמה ימים מה שרורי,ריבר,ואיימי סופרים זה מספר המפלצות השקטות. הדוקטור שרואים עם הכובע זה לא הדוקטור שלנו אלא דוקטור מהעתיד או משהו כזה.

מילי08

Well-known member
הטיזר לא משהו...

וגם התמונות איכזבו אותי. ציפיתי למשהו- וואו, אבל זה לא כ"כ הפתיע אותי.

../images/Emo58.gifורק אני חושבת שהבנתי את הקטע...

גברת רובינסון, שיר של סיימון וגרפונקל. כמו השיר הנוסף שיש להם... The Sound of Silence....

Apple Scruff

New member
המ ../images/Emo58.gif

עם כמה שזה תאוריה מעניינת (ושירים מעולים) אני חושבת שבפרק הזה התייחסו לגברת רובינסון מהסרט, נכון על פיה נכתב השיר וזה, אבל ההתייחסות יותר לסרט ה"בוגר" וכאלה.

אני רוצה שבעונה השישית

לא יהיה זכר לאסון ששמו עונה חמישית. אני רוצה שיסבירו דברים!! והכי חשוב אני לא רוצה שזאת תהיה עוד עונה לילדים!! אה ודבר אחרון-שירגעו שם עם המברג הארור הזה!!

למעלה