עוד מעט היא מגיעה

מצב
הנושא נעול.
עוד מעט היא מגיעה ../images/Emo43.gif../images/Emo23.gif

עוד מעט היא מגיעה

ב-20:00 תוכלו לפגוש ממש כאן את אגם רודברג, הכוכבת הצעירה של "אהבה מעבר לפינה", שתענה לשאלותיכם Live ב-blogtv
קיילי מינוג יורדת השבוע מהמקום הראשון במצעד "הקופסא"- המצעד הכי שווה באינטרנט- לטובת הרכב הפלא "מארון 5". האם לסאקיס השרירי יהיה מספיק כוח כדי לעקוף את כולם? דרגו והשפיעו!

omer landau

New member
הרכבת הזאת-------

עוד מעט היא מגיעה

ב-20:00 תוכלו לפגוש ממש כאן את אגם רודברג, הכוכבת הצעירה של "אהבה מעבר לפינה", שתענה לשאלותיכם Live ב-blogtv
קיילי מינוג יורדת השבוע מהמקום הראשון במצעד "הקופסא"- המצעד הכי שווה באינטרנט- לטובת הרכב הפלא "מארון 5". האם לסאקיס השרירי יהיה מספיק כוח כדי לעקוף את כולם? דרגו והשפיעו!
הרכבת הזאת-------
בגללה אלה שהכי נחמדים שם מפסידים בתוכנית סוף הדרך לא הייתה להם רכבת חחח מישהו רואה את התוכנית?? סוף הדרך??? אחלה תוכנית בנתיים ורואים הרבה רכבות

איך ב120 ש"ח מונית מת"א לבונים???

הרכבת הזאת-------
בגללה אלה שהכי נחמדים שם מפסידים בתוכנית סוף הדרך לא הייתה להם רכבת חחח מישהו רואה את התוכנית?? סוף הדרך??? אחלה תוכנית בנתיים ורואים הרבה רכבות
איך ב120 ש"ח מונית מת"א לבונים???

אני ראיתי אתמול,אבל לא את הסוף

הרכבת הזאת-------
אני ראיתי אתמול,אבל לא את הסוף
מי ניצח בסוף?

ה דרומי

New member
נהג המונית עשה להם ג'סטה אבל

עוד מעט היא מגיעה

אבל ברכבת ישראל אין תחנת רכבת בהבונים. ולכן היו צרכים לחפש רכבת לפרדס חנה שזה היה היה קרוב לבונים\מנחת.

omer landau

New member
ואיי זאת ממש אחלה תוכנית ומסתבר

אבל ברכבת ישראל אין תחנת רכבת בהבונים. ולכן היו צרכים לחפש רכבת לפרדס חנה שזה היה היה קרוב לבונים\מנחת.
שיש לה גם אחלה פורום בתפוז אז אני אעזוב את ההודעה הזאת בפורום הזה אבל ... יכלו לקנות כרטיס ב5ש"ח לתחנה אחרת בתל אביב לא לרדת מהרכבת ולשלם לנהג שיעצור את הרכבת בדיוק במנחת כי המסילה עוברת שם אולי היו נופלים על איזה נהג מושחט

נצל"ש מישהו פתר את חידת הוידאו?

שיש לה גם אחלה פורום בתפוז אז אני אעזוב את ההודעה הזאת בפורום הזה אבל ... יכלו לקנות כרטיס ב5ש"ח לתחנה אחרת בתל אביב לא לרדת מהרכבת ולשלם לנהג שיעצור את הרכבת בדיוק במנחת כי המסילה עוברת שם אולי היו נופלים על איזה נהג מושחט
נצל"ש מישהו פתר את חידת הוידאו?
אני חושב שהיא ממש קלה

יהוושע

New member
לא פרדס חנה, עתלית הכי קרובה

לא פרדס חנה, עתלית הכי קרובה
ולשם הם נסעו. פעם המאספות עצרו גם ב"דור" שזה הכי קרוב.

A r i e T

New member
ידיעה בעיתון

עוד מעט היא מגיעה

ידיעה בעיתון
בדיקה של חברה אמריקאית: הקמת קו רכבת מאילת למרכז - כדאית כלכלית המשך הכתבה ביום א'

מצב
הנושא נעול.
למעלה