עוד מעט בערוץ 2

מצב
הנושא נעול.

עומר M

New member
עוד מעט בערוץ 2

עוד מעט בערוץ 2
ב- 15:30 סרט המתיחות "גברת תפתחי זה אני" שמתחיל אם אני לא טועה במתיחה שקשורה ברכבת

עומר M

New member
מקווה שנהניתם...

עוד מעט בערוץ 2
ב- 15:30 סרט המתיחות "גברת תפתחי זה אני" שמתחיל אם אני לא טועה במתיחה שקשורה ברכבת
מקווה שנהניתם...
במתיחה ראו רכבת עם קרונות יוגוסלביים נוסעת מתל אביב לכיוון חיפה (בנוף מחוץ לרכבת רואים את נתיבי איילון, המלון על ההר בזכרון יעקוב והמבצר העתיק בעתלית). במתיחה הראשונה רואים את הקונדוקטור דופק על הדלת בשירותים (!!) כדי לנקב את הכרטיס לגברת שנמצאה שם ופתאום יוצאים משם 10 אנשים שהתחבאו כדי לא לשלם. במתיחה השנייה רואים זוג שעושה אהבה בתא של המזוודות (מעל המושבים) ובסוף מתברר שאחד מהם זה בובה. אומנם מתיחות מטומטמות אבל זה רק מראה לכם איך פעם בקרונות הישנים השירותים היו מרווחים כמו גם התאים לתיקים. ברכבות החדשות (הדו קומתיות) זה כבר לא כך.

עומר M

New member
בכלל שמתי לב...

עוד מעט בערוץ 2
בכלל שמתי לב...
שבסרטי הקולנוע שהישראלים ובסרטי המתיחות של יהודה ברקן בפרט אוהבים לשלב הרבה סצינות שקשורות לרכבת. מעניין אותי רק איפה החביאו את המצלמה...

יהודה ברקן חייב את פרסומו לרכבת

בכלל שמתי לב...
שבסרטי הקולנוע שהישראלים ובסרטי המתיחות של יהודה ברקן בפרט אוהבים לשלב הרבה סצינות שקשורות לרכבת. מעניין אותי רק איפה החביאו את המצלמה...
הסצינה הסופר מפורסמת שלו מהסרט "חייך, אכלת אותה" משנת 80' שבו קהל הנוסעים בתחנת ת"א מרכז התבקש לדחוף את הרכבת, כי נתקע לה הסטרטר... בין היתר היו רכבות בסרטיו : גברת תפתחי זה אני מחפשת בעל על 4 חייך אכלת אותה

omer landau

New member
ואייי ענק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הסצינה הסופר מפורסמת שלו מהסרט "חייך, אכלת אותה" משנת 80' שבו קהל הנוסעים בתחנת ת"א מרכז התבקש לדחוף את הרכבת, כי נתקע לה הסטרטר... בין היתר היו רכבות בסרטיו : גברת תפתחי זה אני מחפשת בעל על 4 חייך אכלת אותה
ואייי ענק

ראיתי היום את הסרט הזה אבל רק את הארבעים דקות הראשונות כמה הפסדתי???

singera

New member
הנה התמונות מאכלת אותה....

ואייי ענק

הנה התמונות מאכלת אותה....
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=19131623

עומר M

New member
לא הפסדת הרבה

ואייי ענק

לא הפסדת הרבה
בגדול רואים את הרכבת נוסעת על הפסים עוד כמה פעמים במהלך הסרט ובסוף הסרט רואים את כל השחקנים יורדים מהרכבת בתחנת "תל אביב מרכז" (וזאת למרות שהרכבת נסעה לכיוון חיפה). מעניין לראות שהקרונות מופיעים בסרט כשהם עוד היו חדשים ונוצצים (למרות שעכשיו הם ישנים ובלויים).

מצב
הנושא נעול.
למעלה