עוד מישהי פה צמאה??

sweet pita

New member
עוד מישהי פה צמאה??

אני לא יודעת מה יש לי , אני כל הזמן צמאה : כל הזמן בא לי מים קרים עם קרח כל הזמן...רק מישהו שם לידי משהו קר לשתות בשניה אני גומרת לו את זה... מה יהיה? אגב בטורונטו מינוס מעלה היום אז מחום זה לא..........

Kesem_

New member
עוד מישהי פה רעבה??

אני רעבה כל הזמןןןןןןןןןןן מה עושים עם זה ?

דבש44

New member
אנלא מאמינה!

בימים האחרונים גם אני צמאה בטירוף וזה באמת מוזר כי לא חם בחוץ. אני כל היום חולמת על מים ושותה גלונים במיוחד לפני השינה ואז כשאני נשכבת הכל מתחיל לעלות לי .... מה עוד שלפני ההריון הייתי שותה המון אבל רק דיאט קולה כי הייתי מכורה לזה. אבל עכשיו זה צמאון אמיתי. מים. מים. מים. אגב באיזה שבוע את? ובאמת מענין אותי אם יש קשר בין מה ששותים למי השפיר. אז ערב טוב לך שם בטורונטו ... לא הייתי מתנגדת לקפוץ לביקור.

חני 105

New member
יו אימאלה לי בא כבר כמה ימים לטעום

את השלג שיורד בחוץ לא יודעת למה
דבש את מוזמנת אליי

sweet pita

New member
חני ! תיזהרי !!

את יודעת שאסור לאכול את השלג הצהוב נכון?

sweet pita

New member
טוב רק עכשיו קמתי...

בכל זאת כל המים האלה מריצים לשרותים כל הלילה.... ממש שמחתי לראות שלא רק אני צמאה וצמאה : כל דיברו על חשקים בהריון אבל לא מילה על פנטזיות על מים קרים..... שבוע 36
ואת? את מוזמנת לביקור !

hello all

New member
זה דווקא יכול להיות מהחימום

אני בארה"ב, במדינה מאוד קרה, ובגלל שהחימום מאוד אינטנסיבי 24 שעות ביממה, אני שותה המון וצמאה כל הזמן - הרבה יותר מאשר בקיץ.....החימום מאוד מייבש והגוף זקוק לנוזלים.

sweet pita

New member
איזה חימום! סגרתי את כל החימום

גם בבית וגם בעסק : לא מעניין אותי לי חם וזהו ! אז בעלי מסתובב עם פליז בבית : לא סוף העולם כבר הבטחתי לו כשהוא יהיה בהריון גם אני אסבול את הקור

אני צמאה נורא מהיום של הביוץ בערך

ועד עכשיו (אמצע שמיני)... הגוף מזכיר לנו לשתות. עדיף מלרצות שוקולד כל הזמן
(לא שזה סותר...)

לינְט

New member
גם אני צמאה

יש לי בקבוק מים צמוד ביום ובלילה. אני מתעוררת מספר פעמים בלילה ויש שגרת פיפי ומים, לפחות פעמיים שלוש בלילה. אני שותה במהלך הלילה ליטר מים (אין אייקון של גמל). זה לא מחום, זה מיובש.

למעלה