עוד מישהו מירושלים סובל ממכת פרעושים? :(

פיצ22

New member
עוד מישהו מירושלים סובל ממכת פרעושים? :(

שום דבר לא עוזר... :(

הם קופצים עלינו בדרך הבייתה, מה שגורם לנו לחשוד שמדובר במכה באזור הבניין שלנו (דיווחנו לעיריה), אבל תהינו אם יש מכה גם בגינת הכלבים של גן סאקר...

theyael78

New member
איפה?

כי אנחנו בסן סימון כל יום וב"ה אין פרעושים או קרציות.
את משתמשת בקולר או באמפולה?

פיצ22

New member
אנחנו בגן סאקר

וגרים באזור הרצוג-טשרניחובסקי. לא ברור לנו אם זה מגן סאקר, מאזור הבית שלנו או משניהם גם יחד...
שמתי עליה אמפולה של Soltif - זה לא עזר בכלל. היא עברה אתמול אמבטיה עם שמפו נגד פרעושים, והערב תקבל קולר של סרסטו (המליצו לנו עליו בחום).
הבית עבר טיהור (הם קפצו עלינו כשנכנסנו), אבל עכשיו הם קופצים עלינו בדרך הבייתה (אולי אפילו בכניסה לבניין, זה באמת לא ברור).

theyael78

New member
אמפולה

יש המון סוגי אמפולות וזה שאחת לא עבדה לא אומר שהיתר לא יעבדו. אני עדיין בעד אמפולה יותר מאשר קולר שכלבים אחרים נושכים ומלקקים כשהם משחקים איתה.
אני לא יודעת אם באזור הבית שלך יש פרעושים או קרציות.. נראה לי שכדאי לבדוק (בדעינות) אם יתר הכלבים בפארק גם סובלים מזה כי אם כן.. זה הזמן לקחת הפסקה מהפארק

theyael78

New member
pronyl max

ממש הלכתי עד המקרר כדי לבדוק איזה אמפולות יש לנו.
בחודשים האחרונים אנחנו משתמשים בפרוניל וממש ממש מרוצים (לא ראיתי בכל חנות אבל ב"תרנגולת" בעמק רפאים מצאתי).
אחת ההמלצות הכי חכמות שקיבלתי היא מדי פעם להחליף את האמפולות ואת החומר שבהן כדי שהפרעושים לא יפתחו עמידות...

xslf

New member
הקולר של סרסטו, אותו היא הזכירה

הוא גם לפרעושים

למעלה