עוד כמה אוטובוסים עוד כמה אוטובוסים
נ ניר דמתי New member 14/9/03 #4 DAF בהרכבה של BERKHOF נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... DAF בהרכבה של BERKHOF
נ ניר דמתי New member 14/9/03 #7 VOLVO מזכיר את הסיאטרו נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... VOLVO מזכיר את הסיאטרו
נ ניר דמתי New member 14/9/03 #8 VOLVO של BERKHOF נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... VOLVO של BERKHOF
נ ניר דמתי New member 14/9/03 #10 ועוד VOLVO נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... ועוד VOLVO
נ ניר דמתי New member 14/9/03 #11 סביבת הנהג נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... סביבת הנהג
נ ניר דמתי New member 14/9/03 #12 MAN של NEOPLAN נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... MAN של NEOPLAN
נ ניר דמתי New member 14/9/03 #13 ארז היקר אני מקווה שהשרשור הזה נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... ארז היקר אני מקווה שהשרשור הזה יותר טוב משל המרצדס
ארז היקר אני מקווה שהשרשור הזה נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... ארז היקר אני מקווה שהשרשור הזה יותר טוב משל המרצדס
א ארזS New member 14/9/03 #14 פשוט מעולה ! נכתב ע"י ניר דמתי: ארז היקר אני מקווה שהשרשור הזה יותר טוב משל המרצדס לחץ כדי להרחיב... פשוט מעולה !
פשוט מעולה ! נכתב ע"י ניר דמתי: ארז היקר אני מקווה שהשרשור הזה יותר טוב משל המרצדס לחץ כדי להרחיב... פשוט מעולה !
אביתר777777777777777 New member 14/9/03 #15 זה בקפריסין ? נכתב ע"י ניר דמתי: עוד כמה אוטובוסים לחץ כדי להרחיב... זה בקפריסין ?