עוד יום עובר....

irist

New member
עוד יום עובר.... ../images/Emo29.gif

השמש שקעה לה... צללה במעמקי הים... הסהר את הרקיע מאיר... כולו מוקף כוכבים... ואני לי בדד... יושבת על יד... שפת ים רוגע... גליו מנעימים לי במנגינתם... אשר חודרת אליי לדם... כל וריד ונים מרחיבה... וליבי מלא תקווה... עיניי עוצמת... אל רוחות הערב מתמכרת... והן לוטפות את פניי... צווארי, זרועותיי... שערי מתבדר לו, שובב... תלתלים מלטפים לי על גב... בעיני רוחי הוא לצידי... אוחז ברוך בידי... את שפתיי מלטף הוא עם אצבע... תלתל שובב מסיר מן המצח... ובשפתיו מרפרף על לחי... רכה ונעימה... אשר לו היא ציפתה... מרגש, עד מאוד... לו יכולתי לנצור... את הרגע... לעולמי עד... iris

אור ו.

New member
איך! תגידו לי איך!!!

היא עובדת! היא אמא לשני ילדים (חמודים אבל שובבים!) ויש לה עדיין את הזמן לכתוב כאלו שירים יפים!!!!! איך???????????????????????????????????????????

blue love

New member
איריס..

באוירה קסומה שכזאת מניחים ראש על החול החם מביטים על השמים סופגים את הרומנטיקה לגוף נותנים לרוח להכות ברכות על הפנים ומייחלים לעוד רגעים כאלה.. קסומים.. שלווה..נירוונה..נינוחות...איזה כייף...
blue

ואם כבר....

אז כשעל החוף צעדתי... בך מרחוק צפיתי... צפיתי בעניי וחשתי בלבי איך גבר ועלה אז חום גופי שם כששכבת לצידי ושיעך גולש לו על כתפי אל ראשך ידי שלחתי ובין אצבעותיי את שיערך מוללתי כשגוף לגוף נוגע מרגיש כשהחשש מהתגובה כה מתיש את ההמשך כבר מי יחיש... לדמיין בקול כאן זה מעט מביש אבל להזכר באותם רגעים נעלמים אותם רגעים שגעגועים מעוררים איך גוף בגוף נוגע ... אנו מתחככים יד לוטפת יד ... אנו מתנשקים.. חלומות חלומות.... מתי תתגשמו מתי נזכה ראות מוחשי חלומות אלו........ שי

איריס....

ויום כזה לא רוצים שיעבור תאורציורי של יום קסום מהסוג שלא רוצים שיסתיים נפלא טאי

למעלה