עוד חודש מאכזב

שקד01

New member
עוד חודש מאכזב../images/Emo7.gif

אז קיוויתי שהחודש יהיה שלי, חודש מלא באינטימיות כמו שנדרש. יום כן ,יום לא , יום למה לא. ניסיון חודש שלישי ומחזורים בחצי שנה האחרונה כל 30 יום בדיוק (למעט חודש אחד 28), יומים שלושה לפני ,הפרשה חומה שמעידה כי הגב' מגיעה במלוא הדרה. החודש מגיעים ליום ה - 29 טיפה חומה שנעלמה וביומיים שאחרי הפרשה חומה הולכת וחוזרת וכאילו בודקת את סף היכולת שלי והמחזור איננו. היום ביום ה - 32 שעדיין לא קיבלתי ובעקבות נדודי שינה התעוררתי וביצעתי בדיקה ביתית .התוצאה שלילית! מיותר לומר את גודל האכזבה אך יתרה על כך מה קורה למחזור שלי? דווקא עכשיו הוא החליט לשחק משחקים? חברה טובה שלי כבר סיפרה לי איך חברה אחרת לא ידעה שהיא בהריון 3 חודשים מאחר ובכל חודש היתה לה הפרשה דמית במועד המחזור אז אולי עוד יש סיכוי? אולי הביוץ היה מאוחר ולכן עדיין לא ניתן לראות בבדיקה ביתית? מה קורה לי? סליחה על האורך והבילבול

שקד01

New member
לא מודדת חום

קבלתי החלטה שאני לא מרשה לעצמי להשתגע עד כדי כך ולכן לא אימצתי את שיטת חום השחר. למה תשובתך כזו וודאית ? נתקלת במקרה כזה?

שקד01

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo87.gifמקפיצה

היי לכל בנות הפורום המקסימות, אני מרשה לעצמי להתלבט, להתרגש, להתאכזב ולקוות יחד איתכן מתוך העידוד , העצות והידע שלכן אני מצליחה לשמור על שפיות. אז בהמשך להודעה מאתמול, המחזור לא הגיע כפי שחשבתי וההפרשות החומות מתמעטות וכמעט ולא נראות יותר, מה זה אומר ???? חברה שלי סיפרה שבהריון האחרון היא "בזבזה" 4 ערכות בדיקה שהראו שלילי עד שגילתה שהיא בהריון לאחר 20 יום איחור וגם אצלה הפרשות שגרמו לה לחשוב שאולי זה המחזור. בקיצור בנות מבולבלת ומבולבלת מאוד נעה בין אופטימיות זהירה לאכזבה וחוזר חלילה. מקווה שאכן השבוע ימשיך להיות "נקי" ואז אבדוק שוב בתחילת שבוע הבא. אז תודה שאתן נמצאות להקשיב ולסייע וכמובן הרבה הצלחה ופוריות לכולנו מי החודש ומי בחודש הבא. דרך הגב הסיפור של גליה קצת מזכיר את שלי?! אצלה זה הסתיים בהריון! באמת יש דמיון או שאני מחפשת כל קצהשל חוט???? סליחה על האורך ועל ההשתפכות! שלכן, שקד

talitu

New member
אני מאד מבינה אותך

שאת סקרנית ובלחץ, אבל באמת שקשה לענות. צריך לחכות עד שיש איחור, ובגלל שאת לא יודעת מתי בדיוק היה הביוץ אז אי אפשר לדעת מתי האיחור. כל עוד "המכשפה" לא הגיעה הכל עומד לטובתך!!!! מחזיקה אצבעות.

כבר היו כמה וכמה סיפורים על

בדיקות שליליות שבסוף נגמרו בהריון. אם הווסת שלך לא מגיעה- בעיני זה הסימן הכי אופטימי. אבל בינתיים, הייתי משתדלת לשים בצד את הכל ולחכות עוד כמה ימים. תגדירי לעצמך זמן שאת מחכה- נגיד עוד יומיים-שלושה, ואז תבדקי שוב.

למעלה