היי
)
צהריים טובים מה המצב? איך עבר עליך היום? מקווה שאחלה
))) קראתי את מה שרשמת ואת התגובות שקיבלת וקיבלת המון תשובות טובות עכשיו קודם כל המון מזל טוב לחברה שלך ולבחיר ליבה והמון בהצלחה להם
)) תראי חמודה מה יהיה עוד חודשיים רק אלוהים יודע והאמת טוב שכך למה תארי לעצמך איזה בלגן היה אם זה היה אחרת...חודשיים זה הרבה זמן? זה תלויי הכל יחסי זה מספיק זמן להמון דברים ולא מספיק להמון דברים אחרים... למשל תנסי לבנות בית בחודשיים
)) ובמיוחד בדברים האלה של רגשות זכרונות ואהבות זה נושא מאוד רגיש וכל אחד מתמודד עם זה אחרת ולכל אחד זה עובר אחרת...לאחד שבוע ולשני שנה...וזה לא נכון שאמרתן שלגברים זה לא מפריע וזה בסדר כאילו כלום לא קרה זה ממש לא כך זה מפריע בדיוק אותו דבר פשוט הגישה שלנו לדברים כאלה היא אחרת כמו בהרבה מקרים קו המחשבה שלנו שונה משלכן...לפעמים זה טוב ולפעמים גרוע...אבל אני בטוח שזה מפריע גם להם אוליי הם פשוט לא מראים את זה...וגם אם זה עבר לו והוא לא מתיחס לכך אז זה סימן שזהוא הוא המשיך קדימה דבר שגם את צריכה לעשות אז בכל זוג תמיד יש את זה שמשלים עם העניין ראשון וממשיך קדימה במקרה שלך זה הוא ויש עוד המון מקרים שהבחורה ממשיכה הלאה ראשונה סה"כ זה טוב וזה יעזור לך להבין שגם את צריכה להמשיך קדימה...ולא לחיות במחשבות על העבר נכון שזה קשה ואת לא תמיד שולטת בזה אבל לאט לאט יש זמן זה יבוא לך כבר אני מבטיח לך חמודה... ולדעתי אפילו אם הוא המשיך קדימה זה טוב ואת צריכה לאחל לו את הכי טוב בעולם {תלויי בסיבת הפרידה} כאילו זה משהוא שהעברת איתו תקופה יפה אז היא נגמרה מאיזה שהיא סיבה אז עכשיו הוא אוייב הוא לא בסדר הוא אשם אז הוא צריך לסבול...אני בדיעה שונה היה טוב ניגמר לא נורא המון בהצלחה לצד השני וממשיכים...אז אם הוא המשיך קדימה זה צריך רק לחזק אותך ולהראות לך את הכיוון...כי תכלס למה קשה להתגבר? הייתם רגילים לעשות דברים ביחד יש המון זיכרונות יש פתאום חלל ריק וכו.... אבל לדעתי הדבר שבגללו הכי קשה להתגבר זה שיש בתת מודע תמיד את הרעיון שאוליי זה עוד יכול לעבוד אוליי נחזור והכל יהיה בסדר ואז אתה חוסם את עצמך בפני דברים אחרים וכל היום חושב על זה ומה הצד השני חושב וכך קשה מאוד להתגבר על זה ובדרך כלל זה הצד שנפרדו ממנו חושב כך ולו זה הרבה יותר קשה...למרות שזה קשה ל2 הצדדים ...אז אם אחד הצדדים כבר התגבר ומראה שאין סיכויי לחזור לדעתי זה מקצר את תהליך ההשלמה עם המצב לפחות בחצי אז לא צריך תמיד לכעוס על זה או להפגע אלה הפוך לשמוח לראות את החיובי בזה ולנסות גם להשאיר את המשקעים מאחור ולהתקדם להפיתח לדברים חדשים זה כל הסוד בעניין
)) עכשיו חברה שלך מתחתנת חמודה זה אמור להיות אחד הרגעים היותר מאושרים שלך בחיים אז במקום לחפס את הדברים הגרועים הלא נחמדים תחשבי הפוך תשני את הגישה שלך תתרגשי בשבילה תעזרי לה בהכנות תבחרי איתה שימלה תהיא טיפה יותר מעורבת אוליי זה ישכיח ממך טיפה את הבחור תלכי לחתונה לכי תדעי אוליי עד אז עם בן זוג אבל לא מחייב תדפקי הופעה של מליון דולר תאמיני לי שגם אם הוא יבוא כמו שלמה המלך עם 1000 נשים הוא ישים לב אליך אין דבר כזה בעולם שלו אוליי הוא ינסה להיות אדיש לא להראות לך ואם הוא לא בוגר בראש להתגרות בך על ידי ריקודים וחיבוקים עם משהיא אחרת אבל זה לא צריך להפריע לך ואת לא חייבת להחזיר לו...תרקדי תשתוללי תעשי לחברה שלך שמח ואל תחשבי בכלל מה הוא חושב ומה הוא עושה זה כבר עניין שלו פעם מזמן זה היה עניין שלך והיה חשוב לך אבל היום זה בעיה שלו ושל משהיא אחרת תכניסי לך את זה לראש
)) והכל יהיה בסדר
) עכשיו בקשר לפחד שלך לא יודע מה להגיד לך יותר מזה שפחד זה רגש ולא תמיד אנחנו שולטים על הרגשות שלנו כמו אהבה שינאה וכו.... את יכולה רק לנסות להתמודד ותמיד לחשוב שיהיה בסדר ואני יתן לך טיפ
) אצלי זה עובד לא יודע תנסי את זה תגידי לי אם זה הולך גם אצלך
) קשה להסביר את זה בכתב אבל אני ישתדל
) תמיד שרע לי או שאני נמצא בסיטואציה לא נוחה או סתם פתאום יום מעצבן בעבודה או לא יודע מה כדי להעביר אותו מהר אני חושב בראש לעצמי שזהוא אני אחרי הנה מה נשאר עוד כמה שעות נגיד שעתיים שלוש ואני כבר אחרי אני חושב על האמבטיה כבר על המיטה והכרית שלי {החברות הכי טובות שלי
)} וכך הזמן עף לי בלי שאני ירגיש
) אותו דבר אם אני מחכה לאיזה שהוא תאריך עוד שבוע שבועיים אני תמיד חושב על היום שאחרי שהנה הכל כבר עבר והכל בסדר ולא יודע זה טס לי עכשיו לא יודע כמה זה יעזור לך או יעבוד גם אצלך אבל תנסי להפסיד מזה את לא יכולה
))) טוב חמודה המון המון בהצלחה והמון המון מזל טוב לחתן והכלה
)) תשמרי על צמך תהיי חזקה והכי חשוב אל תפסיקי לחייך
))) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים
)))