עוד חודשיים...

סיון b

New member
עוד חודשיים...

החברה הכי טובה שלי מתחתנת עוד חודשיים... אני כל כך שמחה בשבילה, וכל כך רוצה ומתכננת להנות שם ולשמוח איתה! אבל... הוא יהיה שם. עבר חודש ושבוע, ואני עוד חושבת עליו, וחושבת מה הוא עושה ועם מי הוא. ואם יש לו מישהי. עוד חודשיים אני אראה אותו בחתונה, ואני כ"כ פוחדת שהוא יהיה שם עם מישהי. כ"כ פוחדת שזה ישבור אותי. ואני מרגישה די דבילית לחשוב על משהו שיקרה עוד הרבה זמן, ואני לא מצליחה להוציא לי את זה מהראש. דיברתי על זה עם חברה שלי והיא אמרה שחודשיים זה המון זמן, שעד אז זה כבר לא יטריד אותי. ואני עדין פוחדת...
האם היא צודקת? חודשיים יכולים לעשות את ההבדל הזה?

גלי 34

New member
כן

חודשיים זה מספיק זמן לפעמים לשכוח\למצוא אהבה חדשה\לחזור להיות יחד

T i g r e s s

New member
חודשיים יכולים לעשות את ההבדל.

אבל אני מניחה שזה עדיין יכאב לך בכל זאת. גם אחרי חצי שנה ויותר. בטוח שהוא יהיה שם? ואולי בזמן הזה תתאהבי באחר ותבואי איתו לחתונה בכלל? אולי הוא לא יצליח להגיע? אולי יקרו עוד המון דברים. אז אל תחשבי על זה מעכשיו. תתעסקי בריפוי הלב שלך, בחיזוקו. בלי קשר אליו ולמה שיהיה.

סיון b

New member
אתן כ"כ צודקות...

אבל אני מאוד מקווה שאני לא ארגיש כמו עכשיו גם בעוד חצי שנה...
ואני מרגישה דבילית לגמרי לחשוב מעכשיו לעוד חודשיים, ועדין... נדמה שאני לא מפסיקה להכניס את עצמי לסרטים, ולרקום תמונות שלו עם מישהי ואותי נפגעת ועצובה. הוא יהיה שם. בטוח. אני החברה הכי טובה של הכלה. הוא החבר הכי טוב של החתן. קשה לי להאמין שיהיה לי מישהו עד אז. ואולי לא יהיה לי, אבל אני כ"כ פוחדת שתהיה לו... כ"כ פוחדת לדעת את זה. לראות את זה!
איך מפסיקים לחשוב על זה?

T i g r e s s

New member
../images/Emo24.gif

אחרי חודש ושבוע גם אני חשבתי שאני אהיה אומללה לנצח. חודש אחרי כן כבר הכרתי את אלון ולקח לי קצת זמן, אבל...אני כבר 10 חודשים (יו, בדיוק היום!) מאוהבת. לא האמנתי שזה אפשרי אחרי זמן כ"כ מועט, אבל עובדה!
וגם אם לא יהיה לך מישהו עד אז, אז מה? באמת, תחשבי רק על צמיחה וגדילה שלך. אהבה עצמית ואושר, בלי קשר אליו!

Akuna Matata

New member
../images/Emo45.gif

תחשבי איך את מרפאת את עצמך, מחזקת את עצמך ומשקמת את הלב הפצוע שלך. בנוסף, תנסי להתמקד בתמונה אחרת כשאת חושבת על החתונה הזאת. תדמייני את הפנים המאושרות של החברה שלך, את המוזיקה הסוחפת וכל את הרווקים החתיכים מסביב, תחשבי איזה הופעה הורסת את הולכת לדפוק לשם, ותתאמני על החיוך הכובש שלך מול המראה, אני בטוחה שכל זה יצא לך טבעי ושאת תהני.

18מיקה

New member
פשוט מבינה

אני מבינה אותך הכי בעולם ויודעת בדיוק מה את חושבת ועל מה את תוהה ולצערי הרב, אין לי תשובה.... נראה לי שעד שלא תמשיכי (או נמשיך...) הלאה פשוט לא נפטר מהרגשות האלו. השאלה שכואבת לי - היא למה רק אני סובלת מהמחשבות האלו? למה לו לא אכפת?!

GraphX

New member
סיוון,

כמו שאת יודעת, אני בדיוק באותו הסרט... עוד חודשיים החתונה של החברים המשותפים שלנו, וגם אני אראה אותו שם ואין לי מושג מה ארגיש עוד חודשיים כשאראה אותו שוב, והלוואוי והייתה תרופת פלא שמשכיחה אותם
אבל הם ממשיכים הלאה בלעדינו, לא מסתכלים לאחור, ובטח לא חושבים על מה יהיה עוד חודשיים ובטח בכלל לא מעסיק אותם החתונה הזאת ושהם יפגשו אותנו שם. אז אנחנו חייבות להיות חזקות ולחשוב על זה שעוד חודשיים הכל כנראה יהיה כל כך שונה...אנחנו חייבות! (למרות שאני לא בדיוק הבנאדם להמליץ על כאלה דברים כי בעצמי כשמגיע הסופשבוע או בערבים שאני חוזרת לדירה ריקה ואין עם מי לדבר אני שוב מתגעגעת אליו) אבל לשבת ולהתגעגע לא ממש יחזיר אותם לחיים שלנו, אז מתישהו פשוט נלמד להרפות.. תחזיקי מעמד חמודה

סיון b

New member
תודה לכולכן!

מקווה שיהיה בסדר... מקווה להמשיך ולהחזיק את עצמי. תודה!

אולי באמת

הוא יבוא עם מישהי. אולי לא. אין טעם לחשוש מזה עכשיו. בין אם הוא יהיה עם מישהי בחתונה. או אחרי החתונה. לבטח הוא בסוף ימצא לו אחת אחרת. ואת באמת לא צריכה לחשוש מזה כי הקשר שלך איתו הרי נגמר. הלא כך? עכשיו לדעתי כדאי פשוט לנסות להמשיך הלאה. להכיר אנשים חדשים. ליצור קשרים חדשים. אולי בסוף את תמצאי לך מישהו חדש וזה כלל לא יעניין אותך כבר עם מי הוא בא. אני מקווה. בהצלחה.

סיון b

New member
אין טעם לחשוב

ובכל זאת אני לא מצליחה להפסיק...
אולי הוא יבוא עם מישהי (מקווה מאוד שלא, בשביל הבריאות הנפשית שלי)
וברור שתהיה לו מישהי מתישהו. אבל, וזה נשמע אנוכי (אני יודעת) אני מקווה שתהיה לו מישהי אחרי שיהיה לי פחות אכפת מזה. כשזה כבר לא ישבור אותי. וכאשר תהיה לו מישהי - אני באמת אשמח בשבילו. רק שכרגע... כרגע אם הוא יהיה מאושר אני אהיה עצובה שאני לא חלק מזה. שהאושר שלו הוא לא בזכותי. זה נשמע אגואיסטי?

לא כל כך.

זה נשמע שיגרתי למידי. אחרי הכל. מדובר בבחור שהיית איתו במערכת יחסים. אני מניח שלו לא היה לך איכפת בכלל. זה דווקא היה אומר שהקשר שהיה לכם באמת לא היה חשוב. לכן זה נשמע לי ממש שיגרתי ואולי אפילו טוב שאת מרגישה ככה. מכיוון מסויים. אומנם אי אפשר לשלוט ברגשות, בחששות ובמחשבות אשר קופצות לראשונו ברגעים כאלה. אבל בהחלט אפשר שלא לדון בכך יותר מידי. פשוט שיעשה מה שירצה. אולי דווקא אם כן תראי אותו עם אחרת. זה יעיר אותך. יגרום לך להבין. לעכל סופית. שזהו. ממשיכים הלאה. אני האמת לא חושב שהוא יגיע עם מישהי. כי אם נחשוב על זה מנקודת מבטה של חברתו החדשה. אם היא קיימת. זה לא נוח לבוא לחתונה של אחד החברים של החבר כאשר מכירים את הבן זוג רק חודש או חודשיים. אני חושב. וגם אם כן. וגם אם לא. שיעשה מה שהוא רוצה. ושאת תעשי מה שאת רוצה. תמשיכי הלאה. אולי דווקא את תהיי זו שתמצא מישהו והוא לא? אולי להפך? אולי שניכם תמצאו את הצד השני? אולי בכלל תחזרו לנסות את הקשר? הרבה דברים ואירועים יכולים להיות. אבל הכי חשוב זה להמשיך הלאה. אני מניח. ולא לחשוש ולתכנן את הדברים לפי זה. המון בהצלחה. בהחלט.

שיי21

New member
היי:))

צהריים טובים מה המצב? איך עבר עליך היום? מקווה שאחלה:)))) קראתי את מה שרשמת ואת התגובות שקיבלת וקיבלת המון תשובות טובות עכשיו קודם כל המון מזל טוב לחברה שלך ולבחיר ליבה והמון בהצלחה להם:))) תראי חמודה מה יהיה עוד חודשיים רק אלוהים יודע והאמת טוב שכך למה תארי לעצמך איזה בלגן היה אם זה היה אחרת...חודשיים זה הרבה זמן? זה תלויי הכל יחסי זה מספיק זמן להמון דברים ולא מספיק להמון דברים אחרים... למשל תנסי לבנות בית בחודשיים:))) ובמיוחד בדברים האלה של רגשות זכרונות ואהבות זה נושא מאוד רגיש וכל אחד מתמודד עם זה אחרת ולכל אחד זה עובר אחרת...לאחד שבוע ולשני שנה...וזה לא נכון שאמרתן שלגברים זה לא מפריע וזה בסדר כאילו כלום לא קרה זה ממש לא כך זה מפריע בדיוק אותו דבר פשוט הגישה שלנו לדברים כאלה היא אחרת כמו בהרבה מקרים קו המחשבה שלנו שונה משלכן...לפעמים זה טוב ולפעמים גרוע...אבל אני בטוח שזה מפריע גם להם אוליי הם פשוט לא מראים את זה...וגם אם זה עבר לו והוא לא מתיחס לכך אז זה סימן שזהוא הוא המשיך קדימה דבר שגם את צריכה לעשות אז בכל זוג תמיד יש את זה שמשלים עם העניין ראשון וממשיך קדימה במקרה שלך זה הוא ויש עוד המון מקרים שהבחורה ממשיכה הלאה ראשונה סה"כ זה טוב וזה יעזור לך להבין שגם את צריכה להמשיך קדימה...ולא לחיות במחשבות על העבר נכון שזה קשה ואת לא תמיד שולטת בזה אבל לאט לאט יש זמן זה יבוא לך כבר אני מבטיח לך חמודה... ולדעתי אפילו אם הוא המשיך קדימה זה טוב ואת צריכה לאחל לו את הכי טוב בעולם {תלויי בסיבת הפרידה} כאילו זה משהוא שהעברת איתו תקופה יפה אז היא נגמרה מאיזה שהיא סיבה אז עכשיו הוא אוייב הוא לא בסדר הוא אשם אז הוא צריך לסבול...אני בדיעה שונה היה טוב ניגמר לא נורא המון בהצלחה לצד השני וממשיכים...אז אם הוא המשיך קדימה זה צריך רק לחזק אותך ולהראות לך את הכיוון...כי תכלס למה קשה להתגבר? הייתם רגילים לעשות דברים ביחד יש המון זיכרונות יש פתאום חלל ריק וכו.... אבל לדעתי הדבר שבגללו הכי קשה להתגבר זה שיש בתת מודע תמיד את הרעיון שאוליי זה עוד יכול לעבוד אוליי נחזור והכל יהיה בסדר ואז אתה חוסם את עצמך בפני דברים אחרים וכל היום חושב על זה ומה הצד השני חושב וכך קשה מאוד להתגבר על זה ובדרך כלל זה הצד שנפרדו ממנו חושב כך ולו זה הרבה יותר קשה...למרות שזה קשה ל2 הצדדים ...אז אם אחד הצדדים כבר התגבר ומראה שאין סיכויי לחזור לדעתי זה מקצר את תהליך ההשלמה עם המצב לפחות בחצי אז לא צריך תמיד לכעוס על זה או להפגע אלה הפוך לשמוח לראות את החיובי בזה ולנסות גם להשאיר את המשקעים מאחור ולהתקדם להפיתח לדברים חדשים זה כל הסוד בעניין:))) עכשיו חברה שלך מתחתנת חמודה זה אמור להיות אחד הרגעים היותר מאושרים שלך בחיים אז במקום לחפס את הדברים הגרועים הלא נחמדים תחשבי הפוך תשני את הגישה שלך תתרגשי בשבילה תעזרי לה בהכנות תבחרי איתה שימלה תהיא טיפה יותר מעורבת אוליי זה ישכיח ממך טיפה את הבחור תלכי לחתונה לכי תדעי אוליי עד אז עם בן זוג אבל לא מחייב תדפקי הופעה של מליון דולר תאמיני לי שגם אם הוא יבוא כמו שלמה המלך עם 1000 נשים הוא ישים לב אליך אין דבר כזה בעולם שלו אוליי הוא ינסה להיות אדיש לא להראות לך ואם הוא לא בוגר בראש להתגרות בך על ידי ריקודים וחיבוקים עם משהיא אחרת אבל זה לא צריך להפריע לך ואת לא חייבת להחזיר לו...תרקדי תשתוללי תעשי לחברה שלך שמח ואל תחשבי בכלל מה הוא חושב ומה הוא עושה זה כבר עניין שלו פעם מזמן זה היה עניין שלך והיה חשוב לך אבל היום זה בעיה שלו ושל משהיא אחרת תכניסי לך את זה לראש:))) והכל יהיה בסדר:)) עכשיו בקשר לפחד שלך לא יודע מה להגיד לך יותר מזה שפחד זה רגש ולא תמיד אנחנו שולטים על הרגשות שלנו כמו אהבה שינאה וכו.... את יכולה רק לנסות להתמודד ותמיד לחשוב שיהיה בסדר ואני יתן לך טיפ:)) אצלי זה עובד לא יודע תנסי את זה תגידי לי אם זה הולך גם אצלך:)) קשה להסביר את זה בכתב אבל אני ישתדל:)) תמיד שרע לי או שאני נמצא בסיטואציה לא נוחה או סתם פתאום יום מעצבן בעבודה או לא יודע מה כדי להעביר אותו מהר אני חושב בראש לעצמי שזהוא אני אחרי הנה מה נשאר עוד כמה שעות נגיד שעתיים שלוש ואני כבר אחרי אני חושב על האמבטיה כבר על המיטה והכרית שלי {החברות הכי טובות שלי:))} וכך הזמן עף לי בלי שאני ירגיש:)) אותו דבר אם אני מחכה לאיזה שהוא תאריך עוד שבוע שבועיים אני תמיד חושב על היום שאחרי שהנה הכל כבר עבר והכל בסדר ולא יודע זה טס לי עכשיו לא יודע כמה זה יעזור לך או יעבוד גם אצלך אבל תנסי להפסיד מזה את לא יכולה:)))) טוב חמודה המון המון בהצלחה והמון המון מזל טוב לחתן והכלה:))) תשמרי על צמך תהיי חזקה והכי חשוב אל תפסיקי לחייך:)))) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:))))

למעלה