מיקי לוי התנצל על אמירת אמסלם נגד שופט בג"ץ - הח"כ מהליכוד תקף: "עבד נרצע"
יו"ר הכנסת גינה את דבריו של אמסלם על שופט ביהמ"ש העליון דוד מינץ - ותקף: "גידופים פרועים ושפה ירודה". אמסלם השיב: "אחי, אתה יותר גרוע מסמרטוט רצפה", לוי ענה: "אחיך אני לא"
לפני שאתם ממהרים לשפוט את התנהגותו של אמסלם שהיא אפעס וולגארית, לזה אני מבסכים![]()
יו"ר הכנסת גינה את דבריו של אמסלם על שופט ביהמ"ש העליון דוד מינץ - ותקף: "גידופים פרועים ושפה ירודה". אמסלם השיב: "אחי, אתה יותר גרוע מסמרטוט רצפה", לוי ענה: "אחיך אני לא"www.ynet.co.il
אמסלם בשפתו, אומר את האמת על מיקי לוי,לפני שאתם ממהרים לשפוט את התנהגותו של אמסלם שהיא אפעס וולגארית, לזה אני מבסכים
תנסו בבקשה לבדוק גם את העובדות שמאחורי הסיפור.
אני אעזור לכם בשאלות מנחות :
------------------------------------------
1. מי האדם שאמסלם ביקש למנות ?
2. מי ימונה תחתיו ?
3. מבין 1 ל-2 מי יותר מתאים לתפקיד המדובר ( או שיותר נכון, מי בכלל לא מתאים ..)
אגב, צחוק הגורל הוא שזכות העמידה הורחבה ע"י השופט ברק ומי שביקש לצמצם אותה
זו היתה איילת שקד.
השופט מינץ הוא מינוי של איילת שקד, ככה שהימין אוכל את מה שבישל.
איך שלא יהיה, במקרה דנן היה בהחלט צריך לאפשר לאמסלם להשמיע את דבריו.
זה רעיון מעניין, אבל זה לא אומר שהוא גם נכון .בכוונת מכוון שיבצו את מינץ שילכלך את הידיים בשבילם ויגלגל את התיק מהמדרגות מבלי שהדבר ייצור תקדים כלפיהם
זו דעתי, לא אמרתי שזה מה שקרה בפועל.זה רעיון מעניין, אבל זה לא אומר שהוא גם נכון .
שאלתי היא, כמה פעמים השמאל עותר וכמה פעמים הימיןנדרט שמאפשר לכל אירגון שמהווה ייצוג לדעות יותר מאשר לאנשים לעתור על כל חוק ובעצם מוציא את הכוח מהכנסת ומייתר אותה
אין צורך בסטטיסטיקה התשובה היא שהשמאל עותר הרבה יותר.שאלתי היא, כמה פעמים השמאל עותר וכמה פעמים הימין
לא ספרתי
אבל יש לי את הרושם שצריך לבדוק את ההתפלגות הסטטיסטית
עושה רושם שעמותות שמאל פונות הרבה יותר
כשסוף סוף קם אמסלם ואמר, לפחות שגם אנחנו נהנה קצת
פתאום אין לו זכות עמידה.
ומה עם התנועה לאיכות השלטון ???
פתאום לא מפריע להם שמעדיפים קשרים על כישורים ??
להשמיע כן אבל ככה?לפני שאתם ממהרים לשפוט את התנהגותו של אמסלם שהיא אפעס וולגארית, לזה אני מבסכים
תנסו בבקשה לבדוק גם את העובדות שמאחורי הסיפור.
אני אעזור לכם בשאלות מנחות :
------------------------------------------
1. מי האדם שאמסלם ביקש למנות ?
2. מי ימונה תחתיו ?
3. מבין 1 ל-2 מי יותר מתאים לתפקיד המדובר ( או שיותר נכון, מי בכלל לא מתאים ..)
אגב, צחוק הגורל הוא שזכות העמידה הורחבה ע"י השופט ברק ומי שביקש לצמצם אותה
זו היתה איילת שקד.
השופט מינץ הוא מינוי של איילת שקד, ככה שהימין אוכל את מה שבישל.
איך שלא יהיה, במקרה דנן היה בהחלט צריך לאפשר לאמסלם להשמיע את דבריו.
היית מעדיף שהיה קורא לשופט חרא, כמו שלפיד כינה את אנשי הליכוד?להשמיע כן אבל ככה?
ואחרי זה הכותב טוען נגדי על התבטאויות כלפי חברי כנסתעוד התבטאות מצחינה של אמסלם
![]()
יו"ר הכנסת גינה את דבריו של אמסלם על שופט ביהמ"ש העליון דוד מינץ - ותקף: "גידופים פרועים ושפה ירודה". אמסלם השיב: "אחי, אתה יותר גרוע מסמרטוט רצפה", לוי ענה: "אחיך אני לא"www.ynet.co.il
כולי תקווה שאתה טועה. בכל מקרה, האיש מגעיל מעצם קיומו. טינופת מחיריה.כל חברי הליכוד מגעילים וחושבים כמוהו.
המפלגה ובעקר ראשיה מעודדים את ההתנהגות הזאת.כולי תקווה שאתה טועה. בכל מקרה, האיש מגעיל מעצם קיומו. טינופת מחיריה.
אל תקראו לו דודי, פשוט תגידו לו שילך מפה. חלאה.עוד התבטאות מצחינה של אמסלם
העליון והעליון כבג"צ הם המחסום האחרון נגד עריצות הרוב...אחד שאומר את האמת , יש לשלוח אותו לסיביר לאלתר , בעוד והוא איש חביב , מלא הומור וחכם ..
''החוק והצדק הם נר לרגחייהם ולפסיקותיהם של שופטי הב''ץ ?? כפי שטוען מיקי לוי ??![]()
צחוק עצוב ...
נגד הדמוקרטיה.העליון והעליון כבג"צ הם המחסום האחרון נגד עריצות הרוב...
חייב להיות גוף שיחסום את "רצון העם" מהפק זממו...נגד הדמוקרטיה.
פעם בשמאל היו בעד חופש הביטוי, בעד הדמוקרטיה ונגד דיקטטורה של מיעוט בעמדת כוח.
היום השמאל הוא בעד סתימת פיות, שלילת הכוח הן מהבוחרים והן מנבחריהם, וריכוז הכוח ביידי מיעוט שרואה עצמו מורם מעם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.