עוד החלטה תמוהה של איגוד השופטים

שחר. ו

New member
עוד החלטה תמוהה של איגוד השופטים

הרעיון לשבץ רק שופטים בינלאומיים למשחקים של קרית גת הוא מטופש וברור שיש כאן אפלייה מתקנת עם קריצת עין רחבה ל"שופטים הבינלאומים" לצ´פר את החבר´ה הנחמדים מקרית גת. נכון שהם מקופחים באופן סדרתי וברור שחייבים להפסיק את הביזיון הזה אבל זאת לא דרך לתקן את המעוות. אם במחזור הבא אלון יפת יטעה שוב נגד קרית גת מה יאמרו? שצריך להביא שופטים מחו"ל ששפטו מונדיאלים? האמת, שקשה לי להאמין שבסיטואציה שנוצרה במקרה שיהיה גבולי שופט יקפח את קרית גת אחריי השינוי המוזר הזה. ככה זה שאת איגוד השופטים מנהלים כבר כמה שנים - מפכ"ל משטרה, מתמודד כושל לראשות עיריית עיר, מאמן מובטל וי"ור מועצת ההימורים שסיים קדנציה והיו צריכים להמציא לו תפקיד- שימו לב שבכל הרשימה הזאת אין אף שופט אחד לרפואה.

יואב ק.

New member
אגב קיפוח קרית גת

אם לא היו קובעים שער בבא"ש ולא היו פוסלים את השער מול נתניה, אז לקרית גת היו 3 נק´ נוספות ולפתע היו במקום 11, מעל בית"ר ירושלים

שחר. ו

New member
בחדשות הספורט חישבו באופן היפוטתי

את הנקודות החסרות לקרית גת בעקבות טעויות ברורות של שופטים במשחקים שלהם וגילו שבלי הטעויות היו להם 17 נקודות- 6 יותר מלבית"ר ורחוק מהקו האדום.

Raanan *

New member
וכמה לבית"ר היו אם לא טעויות שיפוט?

לפחות עוד 6 גם כן...מצחיק שפעמיים מול מכבי חיפה נדפקנו בגדול

barakb32

New member
ומהצד השני- מכבי חיפה:

1. גול מנבדל נגד ב"ש (נגמר 2:1)= 2 נקודות 2. גול מנבדל נגד בית"ר (כנ"ל)= 2 נקודות 3. פנדל לטובת קריית גת (במצב 1:0) וכרטיס אדום לחרזי שלא נפסקו (נגמר 2:0)= 2 נקודות 4. גול מפנדל שלא היה נגד מכבי ת"א= +1 נקודה למכבי חיהפ, -2 נקודות למכבי ת"א. ככה שרק בלי טעויות שיפוט "גדולות" הפער בין מכבי ת"א למכב חיפה צריך לצמוח ל- 9 נקודות, אבל יש עוד... 5. שער "בחאווה" נגד אשדוד= 1 נקודה (האמת- אםמכבי חיפה לא היו מבקיעם גם אשדוד לא) 6. תפישה של בניון על מוטי אוחיון= 2 נקודות 7. תפישה של קייסי על קקון בכדור חופשי= 1 נקודה (אבל על זה כבר כולם עייפים מלדבר).

yossi alef

New member
מעכשיו טעויות שיפוט

במשחקים של קרית גת יראו שכולם שונאים אותם גם השופטים שקיוו לקבל שיבוץ יותר מתאים ל´מעמדם´ (שאני חושב שהמעמד שלהם הוא בפח האשפה), זה כזה שקןף שדופקים את הקטנות בד"כ זה מתבטא בדברים קטנים שלא כל כך שמים לב (כדורי חוץ עבירות גבוליות וכד´) חבל שלא מאפשרים לקריית גת לרדת בכבוד

רונן ג

New member
קרית גת קבוצה קטנה?

מכבי נתניה והפועל בא"ש אלו הן קבוצות שקוראות לעצמן "קבוצות קטנות" כאשר הן מקופחות מול ה"גדולות" אז מה נגיד על קבוצות כמו קרית גת? "קבוצות קטנטנות"???...

delvecchio

New member
לא שאני רוצה להפריע, אבל:

באותו משחק גם לנתניה נפסל שער חוקי של זוהר בטענה של נבדל והשער שכביכול נפסל לקרית גת נכבש רק לאחר שהגנת נתניה הפסיקה לשחק בעקבות השריקה לנבדל. והפנדל שק"ג לא קיבלה באמת היה פנדל, אך אני זוכר הרבה מאוד פנדלים ברורים הרבה יותר שנשרקו או שריקות תמוהות לפנדלים שלא היו ולא נבראו.

למעלה