עוד אישה נפטרה מקיצור קיבה בוולפסון

Xantipa

New member
עוד אישה נפטרה מקיצור קיבה בוולפסון

הרגע שמעתי בטלוויזיה. די די די די די די די די די!

kees

New member
את בטוחה שזה משהו חדש אולי שמעת את

הפרומו לקראת הכתבה של יום שישי?

Xantipa

New member
לא. קראו מתוך מעריב

דיברו על אישה שנותחה לפני חודשיים בוולפסון, הזכירו את המקרה של שירי. אני לא מוצאת באינטרנט עוד פרטים. למישהו יש מעריב?

kees

New member
../images/Emo16.gifכמה עצוב!!! פשוט עצוב!!! יהי

זכרה ברוך

חביתקה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך, משתתפת בצער

המשפחה, שלא ידעו עוד צער

orhen

New member
איזה סוג של ניתוח עברה? מצער../images/Emo16.gif

מישהו יודע עוד פרטים? איזה ניתוח ביצעה? טבעת? מעקף קיבה? ומהם שני הניתוחים הקודמים??

רוקי46

New member
מקרה שני בוולפסון

ברצוני להודות על התנחומים וההשתתפות בצער. אני נציגת משפחת הנפטרת השניה מניתוח כושל לקיצור קיבה.

באיה

New member
קראתי את הכתבה עכשיו בYNET

שוב מקרה מצער. והאשה הזאת נלחמה על חייה חודשיים. אני אנסה להעביר את הלינק יהיה זכרה ברוך

ושיה

New member
פשוט מזעזע ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

קראתי את הכתבה וכמעט התחלתי לבכות. ושוב לא מדגישיםאתההבדל בין מעקף לטבעת. יהי זכרה ברוך.

רוקי46

New member
תגובה מנחמת

בשם המשפחה אני מודה על תחושתך הכנה ושיתופך בפורום. רכן המקרה מצער, מזעזע ולא היה צריך להתקיים. האישה ממקרה 2 היתה אישה חכמה , מדהימה ומקסימה. אבדה עצומה לעידן בו אנו חיים.

כתומית

New member
מצער נורא../images/Emo16.gif

וקצת מטרטר לי בראש, סירבו לנתח אותה, ניתוח שלישי, למה למה למה?.... אוף... משתתפת בצער המשפחה, כואב..... אנשים.... תאהבו את עצמכם, הניתוח יכול להיות מבורך אבל הוא כלי... הרבה מחשבות מתרוצצות לי בראש, יש כאן צירוף לא טוב של גורמים, נכון הזיהום היה בבית החולים, על כך בית החולים צריך לבדוק עצמו, אבל ניתוח שלישי חרף סירובי מומחים.... אני רק כותבת את המחשבות שעולות בי, וכאב, מקווה שלא מרגיזה אף אחד.. עצוב לי.

אורלי39

New member
../images/Emo16.gifיהי זיכרה ברוך../images/Emo16.gif

קראתי את הכתבה ממש נורא... משתתפת בצער המשפחה.

רוקי46

New member
תגובה לתנחומייך.

תודה על השתתפותך בצערינו. המקרה נורא ואיום. האישה המנוחה היא אבדה עצומה לעידן בו אנו חיים !!! חבל.

רוקי46

New member
מחשבות אמיתיות

כנציגת המשפחה אני ממש בהלם איך חשבת בדיוק כמונו. מיום הפטירה אנו לא מצליחים להבין איך יכול אדם לאשר ניתוח לאחר כל כך הרבה סירובים לניתוח זה והנימוקים לפניו והם מפורטים וקשים! כולנו כל המשפחה אהבה מאוד את הנפטרת. היא היתה אישה מדהימה, מקסימה חכמה ואינטלגנטית באופן יוצא מן הכלל, בעלת אישיות מגוונת שאהבה מאוד ילדים אנשים והתעניינה בתוחמי דעת רבים. אנו בני המשפחה סמכנו על כל סירוב על אף היות הניתוח לכאורה כהגדרתה וכהגדרת הרופאים "פשוט" . חשבנו שבזה זה נגמר ולמעשה לא ידענו שהיא המשיכה לחפש ולרצות בניתוח עוד ועוד. כשנודע לנו על ההסכמה לביצוע הניתוח שמחנו בשמחתה מפני ששוב הרי מדובר בעיניין לא מסובך ושמחנו על הגורמים המוסמכים שאישרו אותו שכן הם יודעים מה הם עושים. תודה לך על השתתפותך בכאבינו ופתיחתך לנו צוהר לדברינו אילו בקצרה.

כתומית

New member
לרוקי והמשפחה../images/Emo23.gif

הלוואי שהנסיבות היו אחרות, הלוואי שהמחשבות היו אחרות מבקשת לחבק את כולכם ולשלוח את צערי באובדנכם.

למעלה