בהחלט. אפשר גם לבזוק עליהן אבקת סוכר במקום
סירופ (כי הבצק עצמו לא מתוק במיוחד) ואפשר... לעשות מהם קורביידס: כלומר לשלב את האגוזים בתוך הבצק ולעשות סהרונים. הבצק פשוט טעים בצורה שלא תיאמן וגם נוח לעיבוד. המצחיק ביותר הוא שבעלי, שאת שנות ילדותו הראשונות גדל בשכונת שפירא (עם היוונים והתורכים) טעם מהעוגיות לפני שהספקתי לגלות לו שזה נטול גלוטן (נו, טוב... אז התמהמהתי בכוונה כי רציתי אובייקטיביות
) והוא קפץ מאושר: "יוווו... אני מכיר את העוגיות האלו... זה עם סולת..." ואני מהנהנת בהסכמה (שקרנית שכמותי... חחח... איך נהניתי מזה
) ואחרי שטחן שתיים וגיליתי לו שזה לא סולת ולא בטיח (בטיח=גלוטן
) הוא ביקש שאכין גם כאלו מקוריות. והכנתי! להגיד לך מה הוא אמר אחרי שטעם?... אין צורך! אני חושבת שעצם השאלה שלי כבר אומרת הכל... אם מישהו רוצה גירסה גלוטנית - היא ארוזה אצלי ומוכנה למסירה! הגירסה הנטולה - בשלבי חיסול סופיים