עוגת תפוזים, סולת וקוקוס / קפה ארומה

ShirShir

New member
עוגת תפוזים, סולת וקוקוס / קפה ארומה

הכנתי היום את העוגה לערב חג....... הריח מ-ש-ג-ע-!!!! החומרים: 1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס תפוזים גרידת תפוז אחד לסירופ: 1 כוס מים 3/4 כוס סוכר 1/2 לימון סחוט אופן ההכנה: מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלמונים המוקצפים להעביר לתבנית , להוסיף מעט קינמון באמצע ומעל ולאפות 150 מעלות 30 דקות להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה לשפוך באופן שווה מעליה מקור מתכון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=105812723
 

shani1711

New member
עשיתי את העוגה הזו ו...

בוא נגיד שלא היו לה קונים.... (-:
 

ויטסי

New member
../images/Emo41.gifגם אני הכנתי ו..

הטעם היה מעולה אבל (וחבל שיש אבל... אבל נו.. אפילו אני טועה
!!).. היא התפוררה יותר מדי ולמרות שהייתה מוכנה היא נשארה לבנה מלמעלה. רק לציין שלא הוספתי מעל את הסירופ. מישהו יודע איפה פיקששתי?? ויטסי
 
הטעות שלך היתה הסירופ

יש להוסיף אותו כאשר העוגה חמה ולתת לה להתקרר. עשיתי אותה מספר פעמים והיא חוסלה מיידית
 

ויטסי

New member
אה.. אוקיי.. אבל זה מסביר גם

את הצבע הלבן או שרק את מידת ההתפוררות? (למרות שנמרוד והמלפפונים הוסיף את הסירופ ועדיין התפוררה!! דרך אגב, האם צריך לתת לסירופ להתקרר כמו לרוטב או שגם העוגה וגם הסירופ יכולים להיות חמים?) תודה, ויטסי
 

גלי88

New member
אני מכינה אטתה המון

ותמיד התלהבו ממנה. אפילו אצל חמותי, ששם לא אוהבים להחמיא לי, כולם התלהבו. אני תמיד שמה את הסירופ מעל, מעולם לא ניסיתי בלעדיו, היא מעט מתפוררת ולכן אני מכינה אותה בתבנית 26, היא יוצאת לא גבוהה מידי, אבל יפה, בצבע צהוב-כתום יפה ומאוד טעימה.
 
למעלה