עוגת תפוזים בחושה וטעימה

עוגת תפוזים בחושה וטעימה

מתכון: עוגת תפוזים בחושה רכיבים: 5 ביצים שלמות 2 כוסות קמח מנופה כוס ושלשה רבעים סוכר 1 שקית אבקת אפיה קליפה תפוז מגוררת מתפוז שלם קליפה מגוררת מלימון צהוב שלם 1/2 כוס שמן 2/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי כפית תמצית רום כפית תמצית וניל אופן הכנה: שמים במיקסר את הביצים ומוסיפים סוכר. מערבלים ומוסיפים שמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז ולימון, וניל ורום. מוספים את הקמח ואת אבקת האפיה ומערבלים עד שהקמח נבלע בעיסה. אופים בחום בינוני בתבנית משומנת מס' 26 בערך 50 דקות (בודקים עם קיסם שהעוגה יבשה מבפנים). הערות: זאת העוגה הראשונה שלמדתי לאפות(לפני מליון שנה בערך) ועד היום היא לא מאכזבת. מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה