עוגת שוקולד ללא גלוטן לילדים - שאלה
יש לי שני מתכונים לעוגה, ששניהם כמעט זהים ודי פשוטים פרט לכך שבאחד יש 5 כפות קמח תפוחי אדמה ובשני יש במקום זה 5 כפות קורנפלור. שאר המרכיבים הם 200 גרם חמאה, כוס סוכר, 200 גרם שוקולד מריר ו 5 ביצים. הכנתי אותה מזמן פעמיים, פעם אחת יצא מדהים ופעם אחת על הפנים ואני לא זוכרת במה השתמשתי כשיצא מוצלח. זו עוגה ללא הקצפה ורק 20 דקות בתנור. למישהו יש מושג מה עדיף, קורנפלור או קמח תפוחי אדמה?
יש לי שני מתכונים לעוגה, ששניהם כמעט זהים ודי פשוטים פרט לכך שבאחד יש 5 כפות קמח תפוחי אדמה ובשני יש במקום זה 5 כפות קורנפלור. שאר המרכיבים הם 200 גרם חמאה, כוס סוכר, 200 גרם שוקולד מריר ו 5 ביצים. הכנתי אותה מזמן פעמיים, פעם אחת יצא מדהים ופעם אחת על הפנים ואני לא זוכרת במה השתמשתי כשיצא מוצלח. זו עוגה ללא הקצפה ורק 20 דקות בתנור. למישהו יש מושג מה עדיף, קורנפלור או קמח תפוחי אדמה?