עוגת מוס כשרה לפסח של ריצ'-קפולסקי

ארגמנית

New member
עוגת מוס כשרה לפסח של ריצ'-קפולסקי

אני יודעת שהפורום מלא נשים חרוצות שאוהבות לאפות, ובכל זאת רציתי לשאול לגבי עוגות המוס הכשרות לפסח הנ"ל. מישהו טעם? יודע משהו לגביהן? בחברה טענו שאין גלוטן בעוגות הללו, ושיש להם כשרות מהודרת של בד"צ, כך שבעיקרון העוגות אמורות להיות בסדר. מכיוון שהמקסימום שלי באפייה הוא עוגת בן-עמי (וגם היא לא בהצלחה עצומה לעת עתה) אני שואלת יותר לגבי הטעם מאשר לגבי ההתאמה לצליאק (שנראית לי בסדר). בכל אופן הרכיבים בעוגת מוס שוקו-וניל עם פצפוצי שוקולד הם: קצפת ריצ',שוקולד מריר, מים, ביצים מפוסטרות, סוכרים, קקאו, שומן צמחי מוקשה, שמן צמחי, עמילן טפיוקה, עמילן תפוחי אדמה, ברנדי, ג'לטין דגים, עמילנים, חומרים מתחלבים, מייצבים צמחיים, חומרים מתפיחים, מלח, מווסת חומציות, חומרי טעם וריח, סורבט. מידע אלרגני: עשוי להכיל אגוזים. פרווה, כשר לפסח תשס"ח בהשגחת הרב חתם סופר. 50 ש"ח לעוגת מוס עגולה.מה אתם אומרים??
 
למעלה