עוגת השמרים הרטובה של pirge

noati

New member
עוגת השמרים הרטובה של pirge ../images/Emo53.gif

בלית ברירה עלי להשאיר את הבצק כל הלילה ולא לאפות אותו... אני מניחה שבמקרר? האם זה יהרוס את הבצק? רוצה למלא אותו בקובביות שוקולד האם זה אפשרי? ובאופן כללי אם רוצה למלא עוגות שמרים בשוקולד ממש <לא ממרח> איך אני עושה את זה? המון תודה מראש :) וערב טוב לכם\ן
 
בקשר לשאלתך

בעניין מילוי שוקולד, הנה קרם שוקולד שאני מכינה: 2 כפות קקאו 2 כוסות סוכר 1 ביצה שלמה חבילה מרגרינה , או חמאה 2 כפות ברנדי. לערבל במיקסר עד לקבלת קרם אחיד וחלק. לרדד את הבצק ולמרוח על כל העלה. הקרם הזה לא בורח החוצה מהבצק. בבקשה.
 

noati

New member
תודה :) שתי כוסות סוכר?

זה לא הרבה מידי? ושוקולד ממש קוביות או פרלינים זה אפשרי?
 

noati

New member
../images/Emo51.gif מחר אנסה גם את המילוי

וגם את הפרלינים המון תודה לך
 
הכנתי את הבצק הזה והוא מעולה

ימי את הבצק בקערה, אטמי אותה עם ניילון נצד והכניסי ללילה למקרר. בצק מעולה!!
 
למעלה