עוגת השוקולד המושלמת

meital G

New member
עוגת השוקולד המושלמת ../images/Emo67.gif

פורום שוקולד ופורום עקרות בית שואף למצוא את המתכון המושלם לעוגת השוקולד הכי טעימה... אתם מוזמנים לשים את המתכון\ים האישי\ים שלכם. המתכון יכול להיות פשוט או מסובך. דל חומרים או רב. העיקר שהוא יהיה שווה במיוחד. אז מהי העוגה שלכם?

*-*SUNSHINE*-*

New member
טוב לי אין את המתכון אבל..

לפי מה שהבנתי מדודה שלי,זו עוגה שממש קל להכין.. שוקולד חמה עם ציפוי שוקולד מלמעלה.. אם מישהו הבין ומוכן לתרום את המתכון זה יהיה חינני להפליא

yofi tofi

New member
עוגת השוקולד הכי פשוטה והכי טעימה!!

שיש... :) העוגה שלי! (שלמדתי מאמא,אבל שלי תמיד יוצאת יותר טעים! נו,אתם יודעים,קסם אישי
החומרים הדרושים: 3 ביצים 2 כוסות סוכר 2 וחצי כוסות קמח לאפיה 6 כפות קקאו 3/4 כוס שמן 1 וחצי כוסות מים שמים את כל החומרים לתוך קערה,מערבלים עד שהכל נהיה נוזל דליל-סמיך (משו באמצע כזה,אבל יותר נוטה לדליל..) משמנים תבנית(אני אישית משתמשת בחד פעמית גדולה כזו..) במרגרינה שמים את הבלילה בתבנית והיישר לתנור לחמם תנור על חום 3 וחצי-4 או על 180 מעלות. תלוי בסוג התנור בשביל ה"רוטב" שמעל- 6 כפות קקאו 6 כפות סוכר חבילת שוקולד מריר-רק מריר! 50 גרם מרגרינה וטיפל'ה מים. על אש קטנה עד שזה נהיה דליל לגמרי.. בהצלחה ובתאבון!

shahar29

New member
העוגה הכי טעימה

ואני לא רוצה לעשות פרסומת, אבל בכל זאת לכו לבית קפה אפרופו בכל עיר תזמינו עוגת שוקולד רותחת בתוספת כדור גלידה פשוט גן עדן של החיים תהנו מכל טעימה וטעימה מהעוגה פשוט חוויה מהממת . שחר.

Freaky Angel

New member
יש כ"כ הרבה...

יש את העוגה הזאת שכל אמא שלה הכינה לפחות פעם בחייה שהיא עוגת שוקולד עם ציפוי שוקולד וסוכריות... יאמי... יש עוגת שוקולד עם קצפת... יאמי בריבוע.... ויש עוגת לימון שחבר שלי הכין והיא פשוט ממש טעימה אפילו שאני בדר"כ לא אוהבת עוגות בטעם פרי לא משנה מה הוא... אבל העוגה הזאת ממש יאמית. אבל הכי הכי מפתה אותי... וחשבתי על זה לאחרונה.... זו לא עוגה אומנם אבל.... מילקשייק שוקולד עם קצת קצפת למעלה ופרורי מקפולת בפנים.... יאמי....

o0O0o

New member
יש בספר של השף העירום 2 עוגות -

-שוקולד- אחת עם מילוי אפוי ואחת לא וכל כך טעימות וקלות להכנה

meital G ....חחחח../images/Emo67.gif

נו כבר יש מתכון
...
היי לכולם
...כאוהבת שוקולדים בטירוףףףף .... ומנהלת פורום עקרות בית ...אני מזמינה את עצמי לכאן ...

למעלה