עוגת הטריקולד... בעיה קטנה...

shoreran

New member
עוגת הטריקולד... בעיה קטנה...

כל פעם שאני מכין את העוגה המוסים נפרדים מהבסיס כשאני חותך את העוגה... איך אפשר לפתור את הבעיה? חשבתי בהכנה הבאה למרוח שכבה דקה של שוקולד מריר מומס ועליו לשפוח את המוס כשהוא עדיין לא התקשה לגמרי... השוקולד ישמש כדבק למוסים... מה אתם חושבים? ועוד שאלה קטנה: כמה גרם ג'לטין יש בכפית / כף אני פשוט רוצה משהו למדוד איתו...
 

ניקי ב

New member
לא קרה לי אף פעם שהמוסים נפרדו

יכול להיות שהעוגה לא היתה מספיק קפואה? אני חושבת 5-6 ג' בכפית.
 

shoreran

New member
המוסים עצמם לא נפרדים...

הם פשוט מתנתקים מהבסיס ונשארים ביחד עם הציפוי... אולי צריך לשמן יותר את התחתית? כי הבסיס דיי נדבק...
 
למעלה