עוגת הטריקולד... בעיה קטנה...
כל פעם שאני מכין את העוגה המוסים נפרדים מהבסיס כשאני חותך את העוגה... איך אפשר לפתור את הבעיה? חשבתי בהכנה הבאה למרוח שכבה דקה של שוקולד מריר מומס ועליו לשפוח את המוס כשהוא עדיין לא התקשה לגמרי... השוקולד ישמש כדבק למוסים... מה אתם חושבים? ועוד שאלה קטנה: כמה גרם ג'לטין יש בכפית / כף אני פשוט רוצה משהו למדוד איתו...
כל פעם שאני מכין את העוגה המוסים נפרדים מהבסיס כשאני חותך את העוגה... איך אפשר לפתור את הבעיה? חשבתי בהכנה הבאה למרוח שכבה דקה של שוקולד מריר מומס ועליו לשפוח את המוס כשהוא עדיין לא התקשה לגמרי... השוקולד ישמש כדבק למוסים... מה אתם חושבים? ועוד שאלה קטנה: כמה גרם ג'לטין יש בכפית / כף אני פשוט רוצה משהו למדוד איתו...