עוגת הבית אסם בראוניז כשל"פ

סוניהלה

New member
עוגת הבית אסם בראוניז כשל"פ

אני נוהגת בכל פסח לקנות כמה כאלה ולשלוח למקפיא. היא העוגה המוצלחת שלהם (היחידה המוצלחת לטעמי) ומשמשת אותי כל השנה כ"זיוף" עוגה ביתית (מצפים בקרם שוקולד עשיר ואז אין מי שיזהה) מאד נח.
לחילופין משמשת למי שצריך כדורי שוקולד במהלך השנה-גם פתרון יצירתי וקל .
הבעיה: כבר אזלה מרוב הסופרים שהייתי בהם.

ADEELI

New member
נתקלנו בבעיה שנה שעברה

מי שעזרה לי זו מתי 11. בחנות מכולת ליד הבית שלה היה מבחר גדול והיא קנתה בשבילנו סטוק רציני (שחסך קנייה השנה).
בקיצור, שווה לבדוק בחנויות המכולת, לא רק בסופרים ולשלוח מסר למתי11, אולי גם השנה יש סטוק בסביבה שלה.

vered1111

New member
אתמול בחנות בגן שמואל היו המון עוגות

וסתם אנקדוטה לגבי העוגות: אתמול טילנו כמה משפחות ולארוחת הצהרים כל אחד הביא עוגת הבית של אסם לקינוח.
משפחה אחת קנתה ב-9.90 ש"ח (זוהי גם המדבקה שהיתה על העוגה).
משפחה אחרת קנתה ב- 17.90 ש"ח.
אנחנו קנינו 2 ב- 20 ש"ח...אבל מחיר לעוגה אחת היה 16.90...
אותה העוגה.

אסם בראוניז

איזה טעם יש לזה בדיוק ? שוקולדי ?

שנה שעברה קניתי רק את העוגות שיש והשוקולד
בראוניז זה שם שלי כגבר לא אומר כלום,,,

הדרי י

New member
עוגת שוקולד- בשביל מה לקנות ולהקפיא?

שלום לכולם
בימינו אלה עם "קמח תמי" ניתן להכין עוגות שוקולד לפי מתכונים שונים הקלים מאוד להכנה בתוך מספר דקות של מאמץוהטעם, חבל על הזמן.
מקבלים עוגה טרייה ובמרקם נהדר!
לא מבין מדוע צריך להקפיא עוגה תעשייתית המכילה חומרי שימור בכדי שתחזיק מעמד זמן ארוך.

blabla83

New member
שאלת ברצינות?

הרי ברור שלא כולם אוהבים לאפות \ לא תמיד יש זמן או כוח להתעסק \ לפעמים צריך עוגה בהתראה קצרה \ זה נוח כשיוצאים לטיולים..

ברור שפיתרון של "פשוט תכינו" לא כל כך תואם את המציאות של כל האנשים.

מסכימה

ברור שטרי ותוצרת בית זה בריא יותר וטעים יותר. אבל כאשר יש התקלות פתאומיות, נסיעה ממושכת, טיול ועוד מצבי חיים מגוונים, עוגת הבית זה פתרון יעיל ביותר.

מיה 75

New member
בשופרסל דיל נס ציונה

היה הרבה לפני החג, 2 בעשרים ש"ח, לא יודעת אם עוד נשאר אבל מאמינה שכן. אכן טעימה.
שנה שעברה הייתי אחרי פסח במגה בול ברחובות ( באמריקן סנטר) והיו שם המון מוצרים כשרים לפסח נ"ג שכבר לא היו בסופרים אחרים ובמחירים נמוכים.

למעלה