עוגת גלילה שמשתטחת.. איך למנוע?

תָּמִיר

New member
עוגת גלילה שמשתטחת.. איך למנוע?

שלום לכולם,

התחלנו להכין כל מיני עוגות שמגלגלים (פרג, גבינה וצימוקים, תפוחים).
המשותף לכולן הוא שלאחר אפיה העוגה די משתטחת ביחס לעוגות הקנויות שיש להן "גובה".

מהו הפטנט שמונע מהעוגה להשתטח?

תודה,

תָּמִיר
 

מאקי

New member
תאפה עם תומך..דהינו בתבנית אפיה או שתצופף על

התבנית ושים בינהם מפרידי קרטון קשיח...ותוציא אחרי חצי שעה של אפיה..ככה הם יעלו לגובה ולא יתפרשו...
 

revavonet

New member
אני לא יודעת איך אתה עובד

אבל יוצאת מתוך הנחה שאתה לא מהדק את הגלילה לאחר המילוי והגלגול.
האם אתה מגלגל אותה לאחר שהיא יוצאת מהתנור או לאחר צינון?
האם כל הגלילות שלך משטתחות?
מצרפת לך קישורים לסרט של איך עושים ומתכונים נחמדים.
http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=814552

http://www.xnet.co.il/food/articles/0,14567,L-3085455,00.html

http://www.xnet.co.il/food/articles/0,14567,L-3085451,00.html

http://www.xnet.co.il/food/articles/0,14567,L-3085447,00.html

http://www.xnet.co.il/food/articles/0,14567,L-3088324,00.html

בהצלחה
 

revavonet

New member
לא הבנתי אותך...

תקפיא אותן לפני האפיה לחצי שעה בערך, ואז הן שומרות על הצורה.
 
למעלה